VVIP Yang Terhormat

12.10.12

YANG DINANTI TELAHPUN TIBA! YAHOOOOOOOO!


Assalammu'alaikum WBT. Salam Jumaat, Salam 26 26 Zulkaedah 1433H.

Haaaa..arini tamo cite panjang lebar. Semalam terima parcel yg mmg saya tunggu2 selama ni. Al maklumlah kan, 'ter'join contest yg dianjurkan oleh rakan blogger kita, Hazwan Hairy (sape x kenal kan. hihi)

Inilah yang dikatakan rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari. REZEKI sejak berblogging. Mmg x sangka akhirnya saya menang jugak contest2 yang dianjurkan oleh blogger2ku (Bkn menang Oscar Award pun kan)Tapi syukur alhamdulillah. X sangka ada rezeki saya di situ. Sekurang-kurangnya, saya dapat tambah kenalan dan menambahkan semangat saya utk berblogging. ^_^

Akhirnya, yang ditunggu2 dah kunjung tiba. Nak tau apa dia yg saya dapat?

V


V


V


V


V


V


V


V


V


V

Sijil Penghargaan bagi:
1. Contest ke-3 Hazwan Hairy
2. Anugerah Blogger Sporting Bulan 6
Contest ke-3 Hazwan Hairy:
TEMPAT PERTAMA
Anugerah Blogger Sporting Bulan 6
TEMPAT PERTAMA
Bukan sijil je yg saya dapat tau. Cer tgk ape lg yg saya dapat. Hehehehe

1. Bookmark Liku Liku Kehidupan
2. Biz Card HH
3. Coklat Cadbury
4. Topup RM10 + RM5

Bookmark, Biz card HH dan coklat Cadbury (my fav tu!)
Terasa diri ini dihargai je kan. Hahahaha.
Apepun, terima kasih yg tak terhingga kpd adik kita, Hazwan Hairy di atas kesudian menganjurkan contest2 ni. (Pasni wat la contest bnyk2 ok. hehehe)

Contest/GA yang saya dah MENANG:

Footnote : Taip laju-laju sbb lunch time ni nak balik jenguk bambam yg x berapa sihat tu. Huhuhuhu T_T

28 comments:

  1. wah..tahniah!!! jangan lupakan saya. harus belanja kepsi ni.hakhakhakhak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. BONI KACAK: hihihi.tungu sy wat ope house raya thn dpn k. Hihihihi :D

      Delete
  2. Replies
    1. MAMAZN: TQ awk. InsyaAllah. Thanks for the du'a

      Delete
  3. bestnye siap ada sijil tu..congrats :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TIHARA: tu la. 1st time dpt ni. Mmg best. Hihi. Tq sis

      Delete
  4. Wahhhh...tahniah2....yg sijil tu paling mahal....

    ReplyDelete
  5. tahniah dik... yupp tambah semangat nak join segmen/ contest kalau pernah menang,.. dan dapat hadiah... bangganyaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIMANIMAN: kannn..hihi. Seronok je rasa. Tq kak

      Delete
  6. tahniahh.....siap dapat sijil lagi kot...hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. EIMAH SITI: hihi..rezeki. Alhamdulillah. Tq ye

      Delete
  7. Tahniah Sue..M pun baru ja dapat hadiah dr HH Tp tak sempat nak buat entry lg sebab ada masalah teknikal plak iPad ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SI MATATAJAM: TQsis. Wahhhh..tahniah buat awk juga ye. Seronok kan :)

      Delete
  8. wahhh akak tq so much wat entry ni..hahaha...topup akak tu tggu tau penaja tgh nk give no topup digi..hehe..pape pn tq so much n jgn serik nk join lg ea ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. HH: Tq pd awk jugak ye dik. Akk dh dpt topup tu. Tp blm topup je lg. Hihihi

      Delete
  9. memang seronok sangat kalau dapat hadiah,, tambah2 dari blogger yang kita kenal di alam maya,, mm,, widget friend connect tu rasanya dah tak leh guna,, apa kata start letak google+,, nak follow tak leh dah guna google friend connect tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. NURMUJAHIDAH: hihi. Betul tu sis. Alaaa..saya bab2 cmni mmg saya x brp nak reti sgt. Huhu

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara