VVIP Yang Terhormat

1.8.12

PEMENANG AWARD BULAN 6 BLOG HAZWANHAIRY

Syukur alhamdulillah..Rezeki di bulan Ramadhan..
Walaupun hari ini saya x berapa sihat dan tercalit perasaan sedih, tapi berita ini sedikit sebanyak dpt menceriakan hari saya.

Terima kasih yg x terhingga kpd Hazwan Hairy kerana telah pilih akak sebagai pemenang utk:
1. Anugerah Blogger SPORTING bulan 6 (PERTAMA)
2. Anugerah Pengomen TERBANYAK  bulan 6 (SAGUHATI)


Buat HH, akak berharap agar ukhwah kita berkekalan sampai bila2.
(InsyaAllah, andai ditakdirkan dapat berjumpa satu hari nnt, alangkah bagusnya)
Sejak berblogging, ini adalah pertama kali saya terima ANUGERAH dari rakan blogger.
Yes, this is my 1st time. Saya rasa sgt terharu *sob sob* (sebak ala-ala artis terima anugerah. haha!)
Ni juga 1st time saya jumpa rakan blogger yg sgt peramah dan friendly.
Dah mcm adik sendiri je (ye la, akak ni ade sorg je adik lelaki, yg lain2 sume girl)
Tu yg cepat mesra agaknya.

Xtau nak cakap ape lagi sebenarnya..
Sbb tgh x sedap badan ni. Since driving pagi td, terasa lain sgt lemahnya.
Tapi saya gagahkan diri utk dtg office hari ni.
"Dear Allah, pls give me a strength.."

18 comments:

  1. Replies
    1. KESUMA ANGSANA: thanks dear. congrats to u too :D

      Delete
  2. TAHNIAH mummy sue!!

    moga sehat kembali yer..sabar tau!

    ReplyDelete
  3. hekhek..sya lak terharu bca entry ni..haha...tq kak sbb sudi setia membaca hasil tulisan sya..hope slmanya kenal ..1 day msti akan dpt jmp..insyaallah...tggu hadiah k...

    senarai tuk contest ke3 bila2 msa sya publish...btw jga diri dan jgn lupa mkn ubat yea akak ..thankz a lot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: terima kasih pd awk jugak sbb sudi pilih akak sebagai salah sorg pemenang..terharu sgt2. :)

      Delete
  4. Replies
    1. SHERWIEYNA: ha'ah..saya pun terkejut. thanks dear :D

      Delete
  5. tahniahhhhhhhhhhhhh akak ! hehehe.
    so sy dtg bw cni dr blog HH :P
    follower akak yang ke #144 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. FAFA EHA: thanks dik sudi follow akak. nnt akak terjah blog awk k :)

      Delete
  6. M datang jenguk pemenang ni...alamak! Hati ni kata follow la...hmmm.M pun amik la URL blog ni kat my dashboard..so dah jadi ur dear frenz la kan....ha ha..Salam Ramadhan Dan Salam Perkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SI MATATAJAM: hehe..terharunya! thanks sbb follow ye. saya dh follow awk jugak. salam ramadhan dan salam perkenalan juga :D

      Delete
  7. congrats akk..rezeki akk..btw, ida tag akk dalam segmen ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: hehe..thanks dik. insyaAllah, klau akak sempat, akak join ok :D

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara