VVIP Yang Terhormat

13.2.12

Contest Makeover Makeup

Assalammu'alaikum..saya baru berkesempatan buat entry pasal contest ni, disebabkan terdapat masalah yang tidak dapat dielakkan..mcm2 yg telah terjadi minggu lepas..semoga Allah memberikan ketabahan kepada kami sekeluarga..semoga Allah hindarkan kami sekeluarga dari sebarang penyakit..amin..moga2..insyaAllah..

Ok, kalau korang nak join contest ni, korang bole klik pada banner untuk paparan lebih jelas..

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

1. Anda dikehendaki membuat blog post dengan meletakkan poster di atas di dalam post tersebut beserta gambar anda sendiri sebelum dan selepas makeup. Jangan lupa tinggalkan link blog post tersebut di ruangan komen di dalam post Sakura Shawl supaya senang untuk mereka jejaki penyertaan anda.

DONE!

Gambar yang saya pertaruhkan....jeng jeng jeng.....

V


V


V


V


2. Kemudian para peserta juga perlu Like di FB Fanpage Sakurashawl.Com dan Cik Nurul Pinky CNP bagi menunjukkan bahawa anda telah singgah di Fanpage mereka.

DONE!
(Sungguhpun saya dah deactivate akaun FB, tapi demi nak join contest ni, saya sanggup activate! yeay!!!)

3. Tag 3 rakan blogger anda!

Nak tag sape eh...ok, saya tag ---> Mimie, Mama Ema, Fuzila

Untuk pengetahuan korang juga, para pemenang akan diadili oleh Tya Adnan Makeup Team sendiri. Tiga (3) orang pemenang bertuah akan dimekapkan oleh Tya Adnan Makeup Team dan juga akan menjalankan sesi photoshoot oleh jurugambar profesional di Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur. Tarikh photoshoot akan ditetapkan kemudian.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 14 Februari 2012 (Selasa)...sempat lagi ni klau nak join..
So, apa tunggu lagi...jom join!!!

12 comments:

  1. ehm memang makeoverler... moga berjaya..

    ReplyDelete
  2. memang cantik lepas d makeoverkan...best..

    ReplyDelete
  3. Anum: jom lah join..mane tau ade rezeki.. :)

    ReplyDelete
  4. Cho Zila: insyaAllah..moga2 ade rezeki..dh slalu msk contest, tp xde rezeki..hrp kali ni ade lah..moga2..

    ReplyDelete
  5. Adarnadzmie: thanks kak! jom la join.. :)

    ReplyDelete
  6. Qhaifa: yesss..mmg kena transform sesekali tu..jom tukar! hehehe..

    ReplyDelete
  7. Mama Ema: thanks so much..jom la join! msh sempat lg ni.. :)

    ReplyDelete
  8. asalam ...wahhh mengancam turrr... good luck ... boleh menang turrr ..tq.

    ReplyDelete
  9. w'kumslm..insyaAllah..klau ade rezeki..thanks abg ajak :D

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara