VVIP Yang Terhormat

5.9.14

MEKAP BERTANDANG DIANA @ BANDAR TUN RAZAK, CHERAS


Assalammu'alaikum WBT.

6 April 2014
Bandar Tun Razak, Cheras

Syukur alhamdulillah. Pelanggan kali ni dapat contact no saya dari FB All About Majlis Perkahwinan. Siapa sangka kan, dengan hanya menulis komen kat status yang pelanggan-pelanggan up kat group tu, membuahkan hasil yang positif. Maju setapak langkah lagi ke hadapan. Syukur syukur...

Diana inginkan mekap ala-ala arabic. So, kita banyak main mekap kat mata utk serlahkan matanya yg agak sepet. Hehehe.



Tak sah kalau tak bergambar dgn pengantin. Terima kasih kat Akmal selaku official photog sbb sudi berkongsi gambar kat FB akak. Sampai skang kitorg masih berhubung jika ada job yg berkaitan. MUA dan photog mmg perlu jalin hubungan perniagaan, baru senang nak maju. Mudah-mudahan..insyaAllah..


 

Sweet couple kan diorg ni..pengantin lelaki pun saya wat touchup skit supaya kulit tak nampak berminyak. Just pakaikan loose powder je. Diana still berhubung dgn saya kat FB dan dia sedang mengalami morning sickness. Hehe. Awal2 preggy mmg gitulah kan.

Selamat pengantin baru buat Diana dan Syahmie. Semoga hubungan kalian berkekalan hingga ke akhirnya.. :)

Footnote : Oh ya..lupa pulak nak bagitau..kebanyakan clients saya, tak nak cukur kening. Ada tekniknya..saya guna teknik gam. Senang je..Google search k..hehehehe

Suria Qaisara Beauty Touch
Whatsapp 014 2379783

SAMBUTAN HARI ISTIMEWA BUAT KAKAK

Assalammu'alaikum WBT.

Kelmarin birthday kakak. So, kitorg celebrate kecil-kecilan je. 
Kitorg tanya, "Kakak nak makan kat mana?" 
"Kakak nak makan pizza la mommy, boleh tak?"
Restoran pizza hut tak jauh, 10 minit je jarak masa dari rumah kitorg.
"Mommy, kang kita beli kek kat Secret Recipe tau?"
"Iye boleh..tapi kita tak beli sebiji yg saiz besar. Kita beli satu potong tapi banyak jenis..best dapat rasa semua perisa"
Pas dah beli kek tu, kitorg singgah ke 99 Speedmart. Nak cari glukose dan aiskrim vanilla. Dak comei bobot zayyan punya tonsil merah semula, badan dedar je. So, doc soh bagi 2 mendalah ni.

Kami menunggu dalam kereta je sementara babah g beli barang glukose dan aiskrim vanilla. Lama jugak babah pergi. Rupa-rupanya, dia cari hadiah utk kakak. Babah dia mmg gitu, full of surprise. Tapi babah saje nak sakat kakak, kata tu hadiah utk mommy. Hehehehe. Kakak mula la tarik muncung sedepa.

Hari istimewa kakak, kitorg cuba tunaikan permintaan dia selagi mampu. Alhamdulillah, jarang sekali dia minta yang di luar kemampuan kami. Dari kecik dah didik dia hidup susah senang tu mcmana. Good girl kakak!

Aritu dah bawa anak-anak g water theme park, tak jauh pun. Kebetulan balik Melaka jenguk mak abah, bawak la diorg mandi manda kat Bayou Lagoon Resort. Tiket dah beli siap-siap kat Groupon aritu.


Ni lah dia Bayou Lagoon Theme Park. Biasa-biasa je, xdelah havoc mcm Sunway Lagoon or Water World Melaka tu. At least anak-anak boleh cuba semua permainan kat sini. Tiket kat Groupon RM15 (dewasa), RM10 (kanak-kanak), harga asal RM25 (dewasa), RM20 (kanak-kanak). Ok la kan..Disebabkan anak-anak tak berapa enjoy aritu, nnt kitorg repeat lagi ke theme park. Maybe ke PD kot. Tgk keadaan dan jadual kitorg on weekend..InsyaAllah...


Tak sah kan kalau takde gambar. Aritu tak sempat nak bergambar pun, gambar ni kitorg amik masa makan-makan kat Johnny's Restaurant pada Syawal aritu. Comel je tgk gelagat diorg kan. Tetiba rasa rindu kat anak-anak. Hehehehe

3.9.14

PAKEJ PERKHIDMATAN DAN PERSEMBAHAN DARI SURIA QAISARA BEAUTY TOUCH DAN SUWARA ENTERTAINMENT




Assalammu'alaikum WBT.

Ya ampun...lama bangat nggak ku update blog ku yang semakin bersarang ni..seriously banyak lelabah dah ni. Huhuhuhu. Nape la langsung xde mood nak update. Dah berminggu ke berbulan gamaknya. Ape la nak jadi ngan dak Sue ni kan. Atoyai....tengah gagahkan diri utk rajin aktif berblogging kembali. Banyak giler cerita yang tak tercerita. Huhuhu

Ampunkan kami ye kawan2. Lama jugak tak jengah blog korang. Mood makin lama makin down, ke laut ke darat, ke utara ke selatan..mana pergi ntah mood nak ngapdet. Hehehehe

Meh la nak belanja sikit gambar2 pelanggan yang pernah ambil pakej perkhidmatan dan persembahan dengan kami. Skit je dulu tau, kalau rajin kita story lagi sebab banyak lagi kita nak story. Ngehngeh. 

MEKAP NIKAH HUSNA @ DENGKIL

04.04.14
Dengkil, Putrajaya






PAKEJ PERKHIDMATAN SEWAAN PELAMIN 3 PANEL, MEKAP DAN PERKHIDMATAN SOUNDSYSTEM, DEEJAY SERTA PERSEMBAHAN ANGKLUNG SOLO, MAJLIS PERSANDINGAN HUSNA @ PUTRAJAYA

05.04.14
Dewan Serbaguna, Presint 5, Putrajaya







Pelanggan kami, Husna dan pasangan memilih pakej perkhidmatan lengkap dari Suria Qaisara Beauty Touch dan SuWaRa Entertainment di majlis persandingannya yang telah diadakan di Dewan Serbaguna, Presint 5, Putrajaya pada 5 April 2014 yang lalu.

Bagi yang mempunyai bajet yang terhad, bolehlah menggunakan perkhidmatan seperti yang Husna ambil ini. Gerenti berpuas hati! Mudah-mudahan. Amin :)

CALL/SMS/WHATSAPP:
SURIA 014 2379783
Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara