VVIP Yang Terhormat

31.12.15

SELAMAT TAHUN BARU 2016

Assalammu'alaikum WBT.




Tahun baru
Bererti
Adanya ujian dan dugaan baru
Tujuan dan impian baru
Masa depan baru
Misi dan prospek baru.

Maka, tinggalkan segala
Kenangan lama
Ujian dan dugaan yang lalu
Cabaran getir yang lampau
Suka duka pahit manis ketika dulu
Tinggalkan semuanya di belakang
Untuk di bawa ke hadapan
Sebagai satu azam, satu semangat
Agar lebih tabah
Agar lebih kuat.

Semoga kejayaan terus kita kecapi hingga ke akhirnya
Dan semoga dipermudahkan segala urusan kita hendaknya.
Amin

Salam Sayang,
SuWaRa Entertainment
Suria Qaisara Beauty Touch

15.12.15

SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN SAYANGKU...



Assalammu'alaikum WBT.


Aku bukan isteri sempurna
Yang terbaik di pandanganmu
Tetapi aku amat menyayangimu.

Aku bukan isteri sempurna
Tetapi aku sanggup
Hidup setia di sampingmu
Buat selama-lamanya...

12.12.15



23.11.15

SEGMEN JOM KENALI FOLLOWER ANDA

Assalammu'alaikum WBT.

Selamat pagi kawan-kawan. Lamanya tak update blog. Nak update selalu, asyik la tak berkesempatan. Sekarang lebih tumpukan kepada FB dan Insta je. Dengan kerja hakiki lagi. Memang la tak menyempat. Huhuhu...**sigh**

Buka-buka blog pagi ni, tengok nama kita kena tagged oleh sis Shiela Adziz. Mekasih sis sebab sudi tagged nama kita. Dah lama rasanya kita tak jengah blog sis dan kawan-kawan yang lain. Mahap la kawan-kawan semua. -_-'

Ok, saya amat berbesar hati bilamana kawan tagged nama kita. Plus dah lama tak join segmen. Hehe. Jom, kita tengok syarat-syaratnya :)

(Klik di banner untuk keterangan lanjut)

SYARAT PENYERTAAN :

1. Follow Blog Mawar Assufi dengan seikhlas hati ya. (DONE!)

2. Like Page Nuri Assyaurah Gallery (DONE!)
(FB saya : Suria Qaisara)


3. Dan cerita serba SEDIKIT saja mengenai anda.

** Menetap (Negeri) : 
Berasal dari Negeri Sembilan dan Melaka, menetap di Shah Alam.

** Kerjaya/Study : 
Bertugas sebagai Setiausaha Pejabat di salah sebuah agensi Kerajaan di Jalan Duta. Merupakan usahanita dalam bidang MUA (Makeup artist), menyediakan perkhidmatan andaman, menyediakan perkhidmatan sewaan busana pengantin, menyediakan perkhidmatan pelamin juga bertindak sebagai pengurus kepada suami yang merupakan seorang pemuzik, sekaligus bertindak sebagai pengurus syarikat SuWaRa Entertainment.

** Sebab Anda Blogging : 
Untuk menambah kenalan, di samping menambah jaringan perniagaan.

** Pernah Join Mana-Mana Blogger Club? 
Tidak pernah :)


4. TEMPOH SEGMEN : 20/11/15 - 30/11/15


5. Tag 2 Orang Kawan Anda: (DONE!)
Anum

6. Jangan Lupa. Letak Entry Link anda di blog Mawar Assufi ya ^_^ (DONE!)
Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara