VVIP Yang Terhormat

11.5.15

MEKAP NIKAH I ZUHIDAYATI I GOMBAK

Assalammu'alaikum WBT.

Terasa lamaaaa yang amat tak update blog. Ya ampun...Bukan tak nak update, tapi tak berkesempatan. Latest story dan job pun banyak update kat FB dan Insta je. Siyes tak berkesempatan. Huhuhuhu

Jom jom. Arini nak share few makeup job since awal tahun ritu. Ohemgee~~~bertabahlah duhai hati..


Ieda inginkan mekap yang simple dan natural di majlis pernikahannya. Alhamdulillah, she liked my touch..dan bila saya post gambar ni kat FB group pengantin bajet, ternyata mendapat sambutan yang menggalakkan. Ramai yg suka testimonial ni. Syukur alhamdulillah... :)

Jadi, bagi sesiapa yang ingin mendapat sentuhan magis SQBT, bolehlah whatsapp kita 0142379783 ya.. InsyaAllah, buat masa ni, saya cover area Selangor, KL, Negeri Sembilan dan Melaka.. #muahciked

31.3.15

THROWBACK : SAMBUTAN MAJLIS HARI JADI DI TASKA MATRADE

Assalammu'alaikum WBT.

Hai la..pasai pa la bersarang sgt blog ni..tatau nak habaq lagu mana lagi..mood cikpuan blog ni kdg ok, kdg x ok, yg pastinya kelaut memanjang. Hehehehe

Arini pun tamo cerita banyak, just nak update sambutan besday beramai-ramai di taska MATRADE pada hujung tahun 2014. Walaupun dah lepas, tapi tetap mau update jugak. Seronok tgk diorg celeb besday ramai-ramai. Happening! Siap ada tema gitu..SUPERHERO

Inilah costume pilihan mommy utk Ayish Dayyan bambam..hehehe
Wefie dgn mommy. Mommy plak yg overssss ~~~





 

Ayish Dayyan menang best dress utk kategori boy pulak tu. Hehehe. Alhamdulillah. Teacher dia cakap, ayish je pakai tema superhero Wolverine, majoriti pakai Spiderman dan Superman. Tu sebab la Ayish dipilih sebagai pemenang. Tahniah bambam mommy yg comel ni!


23.3.15

THROWBACK: HAPPY 4TH BIRTHDAY MY LIL' BOY


09.03.15 is your day
U're getting bigger and smarter
Day by day
Week by week
Month by month

May you reach the sky
And put the sun to shame
May you touch the stars
Achieve all the fame

But do always remember us
Who helped you reach wherever you are
No matter how many birthdays come and go
You'll always be my lil' boy

Happy Birthday Ayish Dayyan


Love,
Mommy
Babah
Kakak
Baby
Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara