VVIP Yang Terhormat

13.8.12

Pemenang Harrods Tote Bag Giveaway By Liza Razak

Assalammu'alaikum WBT. Salam 24 Ramadhan 1433H. Tinggal beberapa hari je lagi kita akan menyambut Syawal. Sedih. Entah dapat x kita jumpa lagi di Ramadhan tahun hadapan. Huhuhu

Korang ingat lagi x saya pernah join GA by Liza Razak baru-baru ni? Actually, Liza dah umumkan pemenangnya pagi tadi. Dan syukur alhamdulillah, Liza telah memilih saya sebagai pemenang KETIGA. Terima kasih buat Liza Razak, saya sgt terharu dgn berita ini! X sangka Liza akan pilih saya sebagai salah seorang pemenang. Actually, sebelum ni hadiah GA ni hanyalah seorang pemenang sahaja. Tapi Liza bermurah hati utk membuat penambahan hadiah bagi tempat ke-2 dan ke-3. Alhamdulillah..rezeki Ramadhan lagi buat saya. ^_^

Dan inilah hadiah yg bakal saya terima:

I like the red necklace! :)

Untuk mengenali Liza Razak dgn lebih dekat, jom follow blog beliau! Petang semalam, saya telah berjumpa beliau dan husband nya dgn lbh dekat di One Utama. Kebetulan saya ajak beliau dtg utk menyaksikan persembahan my dear hubby di sana. Beliau sgt peramah. Mmg cantik seperti dlm gambar dan sgt natural beauty. (Beliau merupakan salah seorang sumber inspirasi saya dlm berfesyen. thihihi)

Tinggi lampai awk ni Liza. Hehehe.. ^_^
Nice meeting u sis. Seronok sgt dpt berborak dgn beliau, kebetulan kami sekepala kan. Mr Kududnya pun agak peramah. Hehe. Seronok berkongsi itu ini. Tapi masa tak brp nak mengizinkan kami. Harap ada lg pertemuan selepas ini. Raya gathering maybe? (Liza, nnt kita plan sama2 ok. Kebetulan rumah sis Ieda Mama Isha pun x jauh dari rumah saya. Nnt kita plan baik punya ok!)

Till then, happy working u olls!

Footnote: Syukur alhamdulillah. Persiapan raya 100% completed. Tinggal nak menghias rumah pulak. X berapa nak reti deco-deco rumah ni. Ade anak tecik x bole bnyk decoration sgt. Mane yg boleh je la kan. Huhuhu

28 comments:

  1. tahniah...murah rezeki namanya tu...

    ReplyDelete
  2. tahniah sue! mmg dh jangka sue leh menang..:)
    seronoknye korang jumpa eh...jeles i..hihi..
    ok2..nanti kite plan baik punyerrrrr! insyAllah leh jumpa raya nanti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: actually, ramai lg yg gorjes dear. sue pun terperanjat jugak dgn result tu. alhamdulillah, rezeki2. ala, xyah nk jeles sgt. sue jumpa Liza pun sbb dia teringin sgt nk tgk hubby sue perform live. nnt kita plan sama2 k :D

      Delete
  3. wow tahniah, menang lagi!!
    bila kita nak berjumpa pulak ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. IZLA: tu la kan. murah rezeki sue. insyaAllah, raya nnt bole jumpa :)

      Delete
  4. wah!!! rezeki raye....tahniah...tahniah....cantik sgt pressie tu....suke laa lieya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: ye la dear. rezeki raya ni. thanks sis!

      Delete
  5. menang dan menag lagi... sue memang bertuahler.. akakni camner nak menang nak masukpun malaih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: alhamdulillah..rezeki. ala kak, ade mase bertuah, ade mase xde tuah langsung. hehehehehe

      Delete
  6. tahniah kak sue..!hehe rezeki ramadhan juga..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZATIL HULWANI: thanks dik. alhamdulillah rezeki :D

      Delete
  7. tahniah sue, cantik.. leh pakai raya nanti kan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MASZMADI: thanks sis. tu la, plan nk pakai raya ni. tp kena sesuaikan dgn baju la pulak kan. hehe

      Delete
  8. tahniah..rezeki Ramadhan..yg penting dpt jumpa Liza comel and stylo tu..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SANGRATOO: alhamdulillah. tu la, dpt jumpa Liza yg gorjes! mmg best!

      Delete
  9. Dapat hadiah... Dapat jumpa lagi... Bestnya...

    ReplyDelete
  10. murah rezeki k.sue..:)
    boleh pakai buat raya kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRETTYWRITE: syukur alhamdulillah. rezeki jgn ditolak. hehehehe

      Delete
  11. tahniah sue, boleh pakai di hari raya tu

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara