VVIP Yang Terhormat

12.10.12

SAMBUTAN BIRTHDAY QALESYA

Sabtu . 29 September 2012
Presint 8, Putrajaya
Majlis Hari Jadi Qalesya ke 2 tahun

Aissshhhhh..dah 2 minggu berlalu. Tapi tatap mau nulis n3 pasal ni. Banyak sgt story mory yang dok bermain-main kat pale ni ha. Bila klik kat New Post, jadi blurrrrrr. Phewwwww..

Actually, dah lama sebenarnya nak jumpa ngan blogger yg comel dan cute ni. Ibu kepada Nur Qalesya Qaisara, Mimie Mariana namanya. Orgnya langsing dan tinggi (owh tipah tertipu. tgk kt blog mcm kecik molek je, sekali bila dh jupe, tu dia tinggi sungguh. haha) Since bln Syawal lagi kitorg planning nak jumpa. Tapi asyik tertunda je la kan. At last, kebetulan dia nak celeb b'day puterinya Qalesya 29/9. So, memandangkan xde show kat mane2 ape lagi, callo betty la jwbnye. Hehehehe

Haaa..yg plg best ape tau. Saya dok sms kt Mimie, tapi dia x reply. Whatsapp dia pun x berbalas. Alamak..jadi ke x dia nak wat birthday party Qalesya ni. Tunggu punya tunggu, sekali Mimie pun reply whatsapp saya. Kelegaan di situ. Hahahaha. Cam lawak je kan.

Mase kitorg sampai tu, kwn2 Mimie dan husb nya msh ramai lagi. Termasuk lah family diorg. Naik segan la pulak kan. Ingatkan kitorg org terakhir yg sampai, rupa2nya masih ada lg yg lewat. hehehehe. (xde la rase malu sgt kan) Sedihnya sbb terlepas acara potong kek utk Qalesya. Xpelah cayunk Qalesya. Yg penting aunty dpt jumpa Ibu dan awk juga, dapat bagi hadiah kat awk gak.

Jom kita layan gambar sepanjang sambutan Hari Jadi Qalesya. (Credit to Mimi for these photos)


Terlepas nak sing a birthday song for birthday gurl
Ok. Aunty geram dgn awk tau bambam. haha
Makan dgn cargas sbb sian kt Mimi yg nak dukung bambam.
Semangat tul bambam tu tau. haha


Bambam berebut nak main kereta Qalesya. Hehehe
Haaa..kan saya dah ckp, Mimie ni tinggi orangnya :D
Happy birthday to Nur Qalesya Qaisara. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. Semoga menjadi anak yg solehah dan berguna kpd ibu dan ayah ye. Ckp ngan ibu, "Qalesya nak adik!!" Hahahaha. Harap Qalesya suka hadiah yg aunty bagi tu :D


Dan pada hari ini, 12 Oktober 2012 genaplah umur Mimi Mariana yang ke 25 tahun. Semoga Mimi dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ye. Dan semoga persahabatan yg terjalin di alam maya ini kekal hendaknya. InsyaAllah. Have a blessed day!!
 

Footnote : Terima kasih kpd yg mendoakan kesihatan anak-anak saya. Syukur alhamdulillah. Tengah hari tadi saya balik masak utk mereka. Kesihatan mereka dah kembali pulih sikit-sikit. Thanks ya Allah :)

13 comments:

  1. Hepi 2nd besday Qalesya..comelnya besday girl..kek dia pun cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SI MATATAJAM: hihi..mmg comel pun kan. Tu blm tgk keletah dia lg

      Delete
  2. Replies
    1. TIRANAADUKA: hihihi. Tu kena tny tuan punya badan :D

      Delete
  3. waaaa siap ada entry khas tuk mimi..maluuuu~ ^_^
    tenkiu sgt² kak sue...kak sue pun cantikkk..comel je.. ^_~
    si bambam tu memang mimi geram sgt² ngan dia..asik kena cubit je pipi dia tu ngan mimi haha
    hope lepas ni kalau dpt baby boy, nak badan mcm dia tu haha ;p

    tq to kak sue sebab sudi hadir kat majlis mimi yg xseberapa tu taw..
    tq sgt² ^_~
    hope lepas ni kita dapat jumpa lagi ye kak sue..
    aritu tak dapat nak berborak pjg lebar dgn akk kan uhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIMIE: hihi..sama2 dik. Ala dik. Semua org pun geram.ngan bambam tu. Kikiki. Xpe, nnt kita outing lg ye.

      Delete
  4. Psstt... Akak tag Sue untuk G.A ni
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/10/mega-giveaway-dari-wwwyanayassincom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. NORAIN UJANG: Tq kak. If berkesempatan, saya join ok

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara