VVIP Yang Terhormat

21.11.12

SEKALI LAGI...YEAY!!!!

Haihhh..dah lama kot x check Nuffnang. Tetiba arini tgk ade 4 iklan CPUV lagi yg masih menari-nari di belog ku ini. Wawwwwwwwwiiiiiiiii!!! Mmg seronok. Wpun cash dlm tu x seberapa nak hado, syukur alhamdulillah. At least, semakin hari semakin bertambah.

Aritu ada 5 iklan CPUV yg ada. Astro On The Go dan Sunsilk Sleek dah dikreditkan. Now, tambah lagi 2 iklan yang baru pulak iaitu Colgate Palmolive dan Maxis Wireless Broadband. Hopefully, 4 CPUV yang ada ni kekal lama la kat belog ku ini. Hehehehehe.



Thank you Nuffnang! Thank you jugak kat korang semua yg sudi follow dan menjadi pembaca setia belog yg x seberapa nak hado ni. Tanpa anda, mmg xkan bertambahlah BE saya ni. Hehehehe

Footnote: Huhuhuhu..kembalikanlah mood ku ini. Lemau sungguh! :(

39 comments:

  1. bulan nov mai belum dapat lagi..nak gak 1...

    ReplyDelete
  2. okje sebenarnya tak berapa nk faham benda ni....he...he... yg tau ada duit masuk tu je

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAINOM OKJE: hehehehe. mula2 dulu saya pun x brp nak faham :)

      Delete
  3. tahniah...lynn ada 2 jer yang tgh running skrg nie...

    ReplyDelete
  4. wah, cayalah..
    tahniah!
    kite agaknya nuffnang dh tanak jenguk dh, langsung tadak.. hukhukhuk
    merajuk tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. LEILY: hehehe. thanks dear. ala, time ni je rezeki nak masyuk. nnt ur turn pulak :)

      Delete
  5. Replies
    1. MASZMADI: hihihihi. rezeki msg2kan. pasni insyaAllah ur turn pulak :)

      Delete
  6. bestnyer...saya dr thn lepas 2.75 sen xbergerak2...huhu...sadis rasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. IZZAH: saya dulu pun sama gak. baru2 ni je yg dpt bnyk sikit. pasni kena rajin2 wat n3 k :)

      Delete
  7. amboi...lepas ni boleh shopping sakan lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORGA: thihihi. insyaAllah bole. mane tau pasni bole g oversea mcm kamu jugak :)

      Delete
  8. Byk tu..harap lama la die menari2 kat situ

    ReplyDelete
  9. sis... ^_^♥ awak telah di tag

    http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/11/twinshopylicious-giveaway.html

    TQ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. AETY HASSAN: tq dear. if berkesempatan saya join k :)

      Delete
  10. Replies
    1. AYUT: hehe. alhamdulillah. skit2 lama2 jadi bukit :)

      Delete
  11. Replies
    1. PUAN IRA: yeke? dulu saya pun x faham jugak. tau2 je dah ade duit :)

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara