VVIP Yang Terhormat

2.11.12

TERIMA KASIH NUFFNANG!

Masih ada 4 On going CPUV Campaigns Nuffnang masih berlegar dan melayang di blog saya ni. Walaupun tak banyak RM yang saya terima, tapi saya bersyukur. Bak kata orang, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Hehehe.

Thanks sgt2 kat korang yang sudi singgah dan tinggalkan jejak kt blog yang x seberapa ni. Sayang korang ketat-ketat! ^_^


Terima kasih juga kepada Nuffnang!

55 comments:

  1. dalam xde skli 4 tgh bermaharajalela..haha...blh lah blnja cmni..haha..thniah akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: nuffnang nk bagi lebih kt akak. tp mane bole lawan retis2 nye. hehehe

      Delete
  2. Wah, banyak tu...tahniah. Masyuk $$$

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ANUM: tq dear. moga2 bertambah murah lg rezeki buat kita semua :)

      Delete
  4. wow... banyaknya... saya tinggal 2 jer lagi... hehehe... takpe janji ada...

    tahniah ya... kena rajin blogwalking ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. DWATY: nuffnang nk bagi peluang kt saya utk dpt lebih kot. hehehe

      Delete
  5. Saya tak pernah lagi merasa CPUV ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZMIN: saya pun 1st time ni. x bnyk mane pun amountnya. tapi jadilah dari xde kan

      Delete
  6. wah.wah..
    buleh cash out segera ni.. hihiw :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. PUAN STOBERI: huhuhu. belum cukup amountnya utk cash out :P

      Delete
  7. kenapa le nuff tak nampak saya. kikikik..

    tahniah. bestnya kamu...

    ReplyDelete
  8. huhu..kina x pandai bernuffnang2..huhu..tahniaha kak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KINARA KINATARA: Akak dulu pun x pandai tau. xpe, ade la rezeki tu nnt. bole view website nuffnang utk details :)

      Delete
  9. wau...hebatnyer!mesti dah berkepuk2 nih..

    ReplyDelete
  10. wah...tahniah..hehehe..semoga akan terus dibukakan pintu rezeki awak..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. BONI KACAK: hehehe. terima kasih ye bang boni. amin.. :)

      Delete
  11. wah..tahniah sis.. sy pun tak pernah merasa lagi.huhu.
    ok klik milk ideal di sini satu

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. SI MATATAJAM: syukur alhamdulillah wpun x bnyk :D

      Delete
  13. assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

    Santai iskandarX

    ReplyDelete
  14. banyaktu.. akaknyer nuff sekarang dah credit belaka.. harap adalah lepasni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: now dah tinggal 3 je yg msh ongoing. huhuhu. insyaAllah, hopefully akan ade lg pasni :)

      Delete
  15. Replies
    1. AZZA AFDZAL: xpe dik. nnt bole dpt. kena selalu update blog n BW :)

      Delete
  16. dah lama tak singgah sini...untunglah sis..murah rezeki tu :)

    ReplyDelete
  17. Banyaknya akak dapat......
    AJ 1 pun tak dapat lagi.... =(
    Belum rezeki... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. AYUEJEAN: ala dik. belum bnyk pun RM yg terkumpul ni. xpe, sikit2 lama2 jadi bukit :)

      Delete
  18. bestnye.. dari dulu sampai sekarang tak cecah lagi rm50

    ReplyDelete
    Replies
    1. NURFARA HANI: saya pun belum cecah RM50 pun lagi. huhuhu

      Delete
  19. tahniah..betul tu sikit2 lama2 jadi bukit..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara