VVIP Yang Terhormat

21.11.12

"BAKAT...."


Mentang2lah ukulele tu tecik, dia dok heret je natang tu.
Asyik dok strumming je :P

Amacam? Ada gaya cam babah x?
Puas hati dpt gitar sendiri. hehehe
Bakat bermain instrument muzik terserlah kat bambam. Pantang nampak babah main gitar kat rumah, dia pun dok heret la gitar hijau or ukulele tu jugak. Dah besar nnt bole wat live band. Hehehehe. C kakak pun apa kurangnye, dia dah pandai dah strumming ukulele tu skit-skit. Dah belajar dah kod2 yg mudah. Both my kids mmg suka menyanyi. Mana xnye, mase preggy saya selalu wat performance. Pastu, diorg selalu follow kitorg kalau ada performance kat mana2. Minat tu sedikit sebanyak dah terpupuk dari tecik lagi. ^_^

Kat rumah tu ada mcm2 instrument muzik sebenarnya. Ada angklung, kulintang, gambus, gitar 2 biji & ukulele. Pilih je la yg mane 1 nak main. Hehehe. Saya ni minat tu ade, tapi MALAS nak praktis. Asyik  kena bebel je ngan my dear tu.

Yang kakak pulak, suka sgt berposing. Haaaa..yg ni mmg ikut mummy. Sikit sikit nak posing kan. Hahahaha. Tapi kakak agak pemalu dan takut kalau naik stage. Sbb tu skang ni kitorg nak hantar dia ke kelas tarian. At least dia boleh up skit confidence level tu. Tapi msh dlm perancangan lg :)

Kemain posing lagi kan. hehehehe
Like mother, like daughter. Hahaha!
Footnote : Mood sedikit lemau hari ni..... :(

25 comments:

  1. Replies
    1. IBU AMIRUL: insyaAllah. semoga impian babah dia jadi kenyataan :)

      Delete
  2. Comel & berbakat ☺☺

    Smoga mood kembali seperti sedia kala.

    ReplyDelete
  3. wahhhh kecil2 dah tunjukkan bakat dalam bidang seni.. bagus bagussss... tomeiii sesangat karang mcm nak cubit2 je pipi gebu tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAK DARA: kalau dah babahnye mmg berdarah seni, hari2 dok main instrument, mmg anak2 akan minat. hopefully minat tu sampai ke besar lah nnt. insyaAllah. hehehe. semua pun geram tgk pipi n peha dia tu :D

      Delete
  4. Replies
    1. MRS VELENTINE: mane x tumpah kuah kalau x ke nasi :P

      Delete
  5. comellah. InsyaAllah boleh asah lagi bakat si bambam tu. bila dah besar esok pasti malatoppppp..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHERWIEYNA: tu la. dari kecik ni la kita nak kena asah bakat diorg. nak2 zaman skang ni kan

      Delete
  6. asah lagi akak mna nk tau suatu ari nnti kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: insyaAllah. hrp diorg pun minat :)

      Delete
  7. salam perkenalan...

    kecik-kecik dah tunjukkan bakat...bagus nie...

    dah follow blog nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. LYNN HAMZAH: hai dear. salam kenal. thanks following me. nnt saya singgah blog awk ye :)

      Delete
  8. setiap ank ada kecenderungan masing-masing..klu di asah mesti menjadi :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. ANUM: ye la. dari dlm perut mmg dah terbiasa dgn bidang seni. hehehe

      Delete
  10. umairah pun suka muzik & menari..ingt nak antar dia belajar main biola & ballet..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara