VVIP Yang Terhormat

20.11.12

"CONTEST I CHOOSE TO WEAR HIJAB"

Hehehehe. Gatai tangan lagi nak join contest. Minat sungguh kalau bab2 contest yg berkonsepkan camni. Saje try test. Mane tau ada luck. Kata orang, x cuba x tau kan. ^_^


Syarat syarat : 
  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas.
  2. Letak gambar yang korang pertaruhkan.
Tarikh Tutup : 7 Disember 2012

Tarikh tutup pun lambat lagi kan. So, korang rajin-rajin la join ye if berminat. Mane tau dpt tambah lg kenalan baru. Kot kot ade rezeki boleh menang hadiah2 menarik yang ditawarkan. kannnnn... Hehehehe

Nak join jugak? Klik SINI ---> SalwaIsmail

So, gambar yang saya pertaruhkan adalah:


Gambar-gambar kat atas masa photoshoot kat Taman Tasik Perdana. 
Boleh tgk entry ni ---> Photoshoot 1 & Photoshoot II


Gambar gediks masa Anugerah Juara Lagu. Details AJL boleh tgk entry ni ---> AJL I, AJL II & AJL III

Saya suka sgt combination red+black. Sgt gorgeous warna tu, nice combination :)


Ni pulak gambar masa saya attend majlis perkahwinan Ann & Nawawi baru-baru ni. Attend pun sbb kitorg ada wat performance :)

Footnote : Kesakitan kekepalaan...huhuhuhuhu

49 comments:

  1. silakan join.. akak tengok su pun dah takut belum tengok peserta lain lagi... memang tak boleh join akakni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: eh kak. saya ni biasa2 je la. sementara rajin mengejoinkan diri. kang dah MALAS, mmg x dan nak join. hehehe

      Delete
  2. nk join dh mmg x boleh..
    tlg wish je lar:)
    Gud Luck kak su.

    ReplyDelete
  3. cantek... tp hakak kau ni tak kuasa nak pakai camtu, cepat rimas. hehehe

    nway, gud luck bebeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. NM02: hehehe. mekacih kak. ala kak, kdg2 saya pun malas jugak sarung je tudung syria. cuma klau ade event2 je saya pakai cenggini :D

      Delete
  4. Good luck.....perasan bila awak ambik gambar mesti nak pegang somethin...pegang pokoklah, pegang pingganglah...hehe jgn marah tapi memang cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIA KASSIM: saya mmg camni. nak g mane2 pun mesti nak kena ada handbag or bwk troli or stroller. x reti dgn tgn kosong. hehehe. ni kan pulak nak bergambar, mmg kena posing. klau x, saya kekok. thanks anyway! :D

      Delete
  5. nenek join jugak contest yg same..btw,good luck ;)

    http://banjirbesarpunye.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  6. Wah, cantiknya ! good luck ye ? from same contest ;
    http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  7. gojes ! gud luck :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara