VVIP Yang Terhormat

2.8.12

Terima Kasih! Saya Terharu...

Assalammu'alaikum WBT..Salam 13 Ramadhan 1433H.
Dah 2 minggu kita berpuasa kan. Alhamdulillah..
Wpun terdpt pelbagai ujian, dugaan dan cabaran mampu jua kita tempuh.

Semalam dpt berita psl Pemenang Award bulan 6 Blog Hazwan Hairy.
Arini dpt lagi satu berita yg mmg buat hati saya terharu *sob sob*
(siyes saya terperanjat. mcm dlm mimpi je!)

Ingat tak saya ade join Contest ke-3 Hazwan Hairy?
If korang nak tgk ape yg menarik ttg jawapan saya, jom view link kt atas tu.
Arini Hazwan Hairy ade announce pemenangnya.
Surprise sungguh! Saya mendpt tempat PERTAMA! (Details boleh tgk SINI)
Mmg sgt2 x dijangka dan diduga. Bukan ape, saya saja suka2 join.
Di samping tu, saya nak support Hazwan Hairy yg sgt peramah ni. (siyes peramah!)
Bg yg belum follow beliau, moh kita follow reramai.

"Buat adik Hazwan Hairy, akak ingin mengucapkan jutaan terima kasih yg x terhingga kerana telah memberi penghargaan yg sgt istimewa ini. Akak sgt2 terharu! Hati sebak, airmata bergenang. Hati tersentuh, airmata berlinang. Seiring dgn hujan lebat nun di luar sana. Di saat hati ini sedang pilu, dtg pula berita gembira. Syukur alhamdulillah. Sedikit sebanyak dpt mengubat hati yg sdg lara. Terima kasih bnyk2 dik. Akak sgt menghargainya.."

26 comments:

  1. tahniah k.sue..:)rezeki...
    kenapa sedih kak?jangan sedih2 lg ya..senyum sokmo k..Allah dah bg pelangi tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PRETTYWRITE: terima kasih dik. alhamdulillah.. :)

      Delete
  2. sobsob terharunya kak....terkedu xtau nak cakap cmna...memang akak layak pun dpt no 1..huraian akak meletop..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: akak lg terharu. hehe. thanks so much ye dik :))

      Delete
  3. Tahniah sue, jgn sedih² lagi yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIZA: thanks so much ye. InsyaAllah, x sedih2 lg dah. hehe

      Delete
  4. salam..tahniah....
    sila cek sini plak

    http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/08/top-10-yang-suka-komen-di-blog-waalid.html

    ReplyDelete
  5. tahniah sue...tempat pertama tu...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara