VVIP Yang Terhormat

3.8.12

Kad Raya dan Duit Raya Pertamaku..

Kad raya pertama:
Terima kasih banyak2 kpd Kak Sheila di atas kesudian mengirimkan kad raya kepada saya.
Ada tips dan pesanan di dalam kad tu. Terharunya. *sob sob*
Dah terima since hari Selasa. Tapi disebabkan x bole nk upload gamba kt blog (korang pun alami mslh yg same x?) So, n3 ni bertepek kt dlm draft. Huhuhu
Seronok bila mengirim dan berbalas kad raya ni kan (teringat zaman cintun monyet zaman sekolah dulu)
Pantun ni la yg paling femes skali. Korang ingat x? Hikhik..
Pecah kaca, pecah gelas,
Sudah baca, harap balas.
Walaupun dah kaya dgn pelbagai teknologi ni, budaya kad raya ni jgn dilupakan ye.

Terima kasih kak!

Duit raya pertama:
Yang ni mmg rasa terharu skit.
Sbb dh tua bangka ni kan, dpt duit raya.
Dpt duit raya dari guru koir kesayangan kami, Cikgu Siti Hajar.
Terima kasih banyak2 ye cikgu.
Alhamdulillah..semoga Allah murahkan rezeki cikgu dan keluarga. ^_^
Terima kasih cikgu!
Footnote: Syukur alhamdulillah..rezeki melimpah ruah di bulan Ramadhan ni. Segalanya membuatkan hati saya berbunga-bunga cinta. Thanks Ya Allah!

15 comments:

  1. syoknya dapat duit raya.
    Sue-rya, bagi address.
    nak hantar kad raya :)

    ReplyDelete
  2. amboi, bestnyer, KA tunggu raya nnti lah baru nak ade duit raya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: hehehe. dh besor camni pun still dpt duit raya. bkn slalu. hehehe

      Delete
  3. hurm, taun lepas dapat lah 2 keping kad raya, taun ni xder lagi... hihi

    ReplyDelete
  4. syoknya dapat kad raya dan duit raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIEDA: seronok sgt! dh lame x dpt duit n kad raya ni. hehehe

      Delete
  5. Bestnye dpt wet raye, nk join koir gak la.. bleh? Heheh :-)

    ReplyDelete
  6. untungnya sis dapat kad raya & duit raya :)

    ReplyDelete
  7. waa bestnnye dapat duit raya... dni tak dapat dah. uwaaa nak jugak :"(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ARDINI HUMAIRA: hehehe..rezeki tergolek namanya ni. :D

      Delete
  8. allhamdulillah selamat sampai... sori akak baru komen... baru terperasann... hehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara