VVIP Yang Terhormat

7.8.12

Harrods Tote Bag Giveaway by Liza Razak

Ek eh..saya hampir terlupa nak publish n3 ni. Kalau tak, melepas peluang saya utk dptkan Harrods Tote Bag ni. Hehehehe... (actually, lately ni blog prob. x bole upload gamba. tu yg asyik tertangguh je nk publish n3 ni. korang hadapi masalah yg sama ke? huhuhu)

GA kali ni, dianjurkan oleh Liza Razak yg gorgeous dan manis ni. Beliau decide untuk hadiahkan tote bag ni kepada follower yang bertuah.  Giveaway ni khas untuk follower-follower yang selalu menyokong dan berkunjung ke blog beliau.


Syarat-syarat GA:
1. Follow blog saya : DONE!
2. Buat entry bertajuk " Harrods Tote bag Giveaway by Liza Razak " : DONE!
3. Letakkan banner beserta link giveaway ini di dalam entry. DONE!

Tarikh Tutup : 10 August 2012 (pukul 10 malam)

My favourite outfit:

Photoshoot di Taman Tasik Perdana
(PART 1)
(PART 2)
The beauty of a woman
Is not in the clothes she wears
The figure that she carries
Or the way she combs her hair.

The beauty of a woman must be seen from in her eyes
Because that is the doorway to her heart
The place where love resides.

The beauty of a woman is not in a facial mole
But true beauty in a woman is reflected in her soul.

It is the caring that she lovingly gives
The passion that she shows
And the beauty of a woman
With passing years only grows!
(by Teresa Mahieu)

30 comments:

  1. rajin betul ko nok...

    anyway, gud luck okeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK WAHIDA: ala kak, saje support kwn2 blogger. hehehe

      Delete
  2. amboi amboi posing sakan comel sangat! semoga berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHERWIEYNA MUZZAWER: hehehe. pantang nmpk kamera. thanks dear :P

      Delete
  3. best jugak kalu dapat beg tu kan...
    good luck yerk sue

    ReplyDelete
  4. woa!!! cantik2....

    good luck and all the best...mane tau kan rezeki raye heheeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIEYALATIF: yes dear. mane tau ade rezeki kan. hehe. thanks!

      Delete
  5. suka combination warna merah dan hitam ni...cantik :) anyway thank you for joining sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIZA RAZAK: ni edisi main blasah je namanye ni. xtau nk submit gamba yg mane. yg ade ni, jadiklah. kihkih :D

      Delete
  6. fuyooo..ni memang confirm menang lah! pandai tul sue posing yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: eh xde la pandai mane pun. tu main blasah je tu. ramai lg yg cantik2. insyaAllah, ade rezeki ade la. xde pun xpe. hehe

      Delete
  7. nice outfit sis.. but saya lagiii suka gambar preggy moment sis kat tepi ni.. comel sangat! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MARIA MENADO: maaf kelewatan reply ya. saya x perasan comment awk. hehehe. oyeke? my hubby x brp suka pulak saya pakai dress yg tu, nampak gems. hehehehe

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara