VVIP Yang Terhormat

10.8.12

'Angklung'..Apa tu?

Korang tau apa itu 'Angklung'?
Korang tau camne nak main 'Angklung'? (tanya org, mcm dia pandai main sgt kan. thihi)

Kalau nak tau apa itu angklung, jom saksikan persembahan live secara percuma di sekitar Selangor dan KL! Hihi. Sape nak bagi? Bkn senang dpt tgk show free camni. :D

Sambil membeli-belah tu, at least boleh rehat2kan minda bila mendengar alunan dan getaran angklung. Pasti akan lebih seronok kan.


PERSEMBAHAN ANGKLUNG SOLO

Tarikh : 7 Ogos 2012 (Selasa) DONE!
Masa : 6.30 pm hingga 7.00 pm
Tempat : The Curve, Mutiara Damansara

Tarikh : 8 Ogos 2012 (Rabu) DONE!
Masa : 4.30 pm hingga 8.30 pm
Tempat : Hotel Intercontinental (Hotel Nikko), Jalan Ampang, Kuala Lumpur

Tarikh : 11 Ogos 2012 (Sabtu)
Masa : 2.00 pm hingga 2.30 pm
Tempat : Plaza Shah Alam, Seksyen 9, Shah Alam

Tarikh : 14 Ogos 2012 (Selasa)
Masa : 6.30 pm hingga 7.00 pm
Tempat : The Curve, Mutiara Damansara


PERSEMBAHAN ANGKLUNG BERKUMPULAN

Tarikh : 12 Ogos 2012 (Ahad)
Masa : 4 pm hingga 4.30 pm
Tempat : One Utama, Damansara

Tarikh : 18 Ogos 2012 (Sabtu)
Masa : 2 pm hingga 2.30 pm
Tempat : One Utama, Damansara

Oh ye! Sebelum saya terlupa. Raya KEDUA nanti, my dear hubby akan membuat persembahan angklung solo secara langsung melalui rancangan Nasi Lemak Kopi O di TV9. Sekali lg di NLKO. Alhamdulillah..murah rezeki anak2. Sambil makan lemang, ketupat, rendang dan kuih muih, jgn lupa tonton ya!

Selamat berhujung minggu!

Footnote: If ada yg nak dtg tgk persembahan my dear hubby ni, calling2 la saya ok. Mane tau ade rezeki, bole kita jumpa :D

18 comments:

  1. hai, salam kenal. dah biasa tgk show husband u kat kraf, memang best & mengasyikkan.. i dah follow, u follow i gak k....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANA: yeke? hehehe. x sangka kan. berjumpa pulak di blog. thanks for following me. dah follow u sis :D

      Delete
  2. Kena tgk tv ni.....dulu2 ada jugak berangn men angklung...tp berangan je la....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYUHADAH: ok dear. jgn lupa tgk tau. sama la ngan saya. dulu mase sekolah, x berpeluang utk join kelas muzik. skang ni alhamdulillah, dpt jodoh org seni. hehehe

      Delete
  3. eh, hubby suria main angklung ke?
    hebat!
    saya mmg suke dgr org main angklung..
    lagi2 sejak toi main kt af dulu, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. NAD@MAMAZN: hehe..dh 10thn dia bermain angklung. toi tu pun kawan my hubby jugak. sama lah ngan saya, mase mula2 tgk dia main tu, rase mcm jakun kejap. kihkih

      Delete
  4. InsyALLAH kalu berpeluang,{leh kite jumpa yer.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. IEDA: hihi..insyaAllah ieda. xdpt pun xpe. rumah kita pun bkn jauh mane pun kan :D

      Delete
  5. Memang tau angklung tu apa..tapi tak pernah main la lagi angklung tu...Wah pandai main angklung ya ur hubby...Dasat tu...Muzik angklung ni mmg mengasyikkan bagi M...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SI MATATAJAM: betul tu. alunan angklung mmg mengasyikkan. seronok je dengar tau. :D

      Delete
  6. mesti tonton punya yang kat tv3tuler... maalumler kat mana lagi kalau raya kat depan tv ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: kak, performance angklung tu kt TV9. jgn lupa tgk tau :D

      Delete
  7. kenal angkung ni masa ada pelajar akademi fantasia yg reti main....(tak ingat nama dia)..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. EIMAH SITI: owh..Toi AF yg main angklung tu. Toi tu kawan my hubby jugak. hehe

      Delete
  8. pasti KA tunggu nk tonton nnti. Sue thks for the card ye. Selamat hari raya juga to sue seisi keluarga, mohon ampun & maaf andai ada salah & silap selama kita berblogging ini ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: hehe..thanks sis. sama lah kita ye. :)

      Delete
  9. Alaaa...jauh dari rumah lah. Tgk kat tv jer lah nanti ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIZA: jgn lupa tgk tau sis. thanks for the support! :D

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara