VVIP Yang Terhormat

16.8.12

Dapat kad raya lagi!!!

Assalammu'alaikum WBT. Hari ini saya masih lagi bekerja, esok pun bekerja lagi. Org lain dah sibuk packing barang, wat planning itu ini. Tapi saya agak bz skit since semalam lagi. Boss baru dari Frankfurt, Jerman baru masuk office semalam. So, agak bz uruskan claim dia. Fuhhhhh..jenuh mak!

Arini dapat lagi kad raya. Yeay!! Seronok seronok. Walaupun dah nak raya, tapi still dpt kad dari kawan2.
(Mesti pas balik dari bercuti akan terima kad lg. Kesian abg posmen yg bz bz bz kan. hehehe)

1. Kad dari Kekda aka PnStoberi (satu tempat keje lama dulu)
Thanks Kekda atas kiriman kad raya ni. Agak terperanjat gak la bila dpt kad ni. hehehe :D


2. Kiriman kad dari Hazwan Hairy. Cantik kad awk dik. Mekacih. Hehehe.
Seronok main balas2 kad ni kan. :P


3. Kiriman kad dari Izla. Kawan blogger dan juga Insta.gram. Thanks awk! Main balas-balas kad eh. hehehehe 


4. Kiriman kad raya dan juga hadiah GA by Liza Razak. Mmg saya nanti2kan yang ni. Hehehe. Thanks sis Liza Razak! Boleh saya pakai mase Raya nanti. Dpt pulak goodie bag dari Instajaya. Mmg best! Thanks a lot ye Liza. :D



Terima kasih semua atas ingatan tulus ikhlas ni. Tak dapat jumpa tuan badan, dpt kad sebagai ganti diri pun syukur alhamdulillah. Semua sekali kad yang saya terima adalah 8 pcs (termasuk yg by hand). Thanks korang! Walaupun zaman skang dah canggih, tp budaya memberi dan menerima kad raya ni masih diteruskan lagi. :D

Footnote: Arini ramai yg dah bercuti, office mula sunyi, jalan mula lengang. Tapi saya agak ke'bz'an since semalam. Esok masih bekerja lagi. Nak balik cepatttt! Huhuhuhu

14 comments:

  1. Replies
    1. CIK RONGOKS: xde la bnyk sgt. awk lg bnyk dpt kan. hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. FIZA: Tu la. mmg best dpt kad raya ni. skang org dh guna mcm2 teknologi. tp berbalas kad raya msh lg seronok diamalkan :)

      Delete
  3. KA pown kebusyan sgt2, mgkin esok kena jenguk kejap juga pagi ke office sebelum cuti. Nak balas kad raya sue alamatnyer lambat lagi lah baru sampai, InsyaAllah umur pjg KA hantar tahun depan yek hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KESUMA ANGSANA: eh xpe. kad tu ikhlas dari saya :)

      Delete
  4. baguih2.. banyak dapat kad.. bestkan rasa lain kalau dapat kad macamtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA: ye la..mmg seronok. mood nak raya tu makin terasa dgn kehadiran kad raya ni. hehehe

      Delete
  5. bestnyer dapat banyak kad raya... kad sue masz dah dapat, nanti masz gantung kat blog.. hehe

    selamat hari raya sue n family, maaf zahir & batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MASZMADI: hehehe..alhamdulillah, sampai jugak kt tgn tuannya :)

      Delete
  6. M pun dapat kad dr Hazwan Hairy..mmg ohsemmmm kad dia tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SI MATATAJAM: kannnn..sgt nice kad dia. teruja je!

      Delete
  7. kad raya saya..haha...hery bru nak wat entry..masam sgt dh..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAZWAN HAIRY: hehehe. xde la msm sgt. bole je :)

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara