VVIP Yang Terhormat

3.10.14

SYUKUR ALHAMDULILLAH

Assalammu'alaikum WBT.

Salam Jumaat, selamat pagi kawan-kawan. Sihat ke arini? Syukur alhamdulillah..masih diberi kesempatan untuk bernafas di bumiNya. 

Bila tengok akaun Nuffnang pagi tadi, syukur alhamdulillah, ada 4 CPUV tengah menari-nari di blog ini. Dalam pada jarang update blog pun, Nuffnang tetap bermurah hati bagi CPUV. Ingat nak cash out RM yg ada dalam tu, tapi tunggu dulu la. Biarlah banyak sikit beranak dalam tu. Hehehe


Thank you Nuffnang! Thank you kawan-kawan yang rajin singgah dan klik klik kat iklan-iklan tu.. :)

Till then, selamat bercuti buat kawan-kawan semua.

Salam Aidiladha
Berhati-hati di jalanraya ye..!


Footnote: Esok balik Melaka-Seremban sampai hari Isnin. Weekend minggu depan balik JB pulak, adik ipar nak kahwin. Bab packing unpacking segala jenis pakaian ni yg agak MALAS sikit. Huhuhu.

8 comments:

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara