VVIP Yang Terhormat

28.2.14

SABAR DAN REDHA


Assalammu'alaikum WBT.

Salam Jumaat yang penuh berkah. Semoga hari ini lebih baik dari hari-hari sebelumnya. InsyaAllah. Amin amin Ya Rabbal Alamin..







Footnote : Terima kasih kepada kawan-kawan yang mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga. Ayish bambam semakin sihat, biji2 chicken pox dah semakin mengering. Alhamdulillah..

13 comments:

  1. sabar dan redha itu penting dalam kehidupan kita... dan memang betul bukan mudah untuk jadi sabar dan redha tapi itulah juga salah satu ujian Allah buat kita, untuk tengok seteguh mana iman kita dan sekuat mana diri kita... pilihan ada di tangan kita untuk mencorakkannya bagaimana, kalau baik, baiklah kalau buruk, buruklah jadinya.... salam Jumaat my dear....

    ReplyDelete
  2. stp ujian dth menandakan Dia syh kan kita kan... apapun sabar n kuat kan semangat...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah makin sihat semua yaa, ...betul tu Sue, kita memang kena banyak bersabar sebab ganjarannya yang dapat selepas ditimpa musibah adalah manis dan nikmatnya yang tidak terhingga...

    ReplyDelete
  4. Nice quote. Alhamdulillah...ayish dah makin sihat.

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat buat Sue sekeluarga. Alhamdulillah semuanya dah beransur sihat. Insya Allah esok lebih indah dari hari ni.

    ReplyDelete
  6. In shaa Allah
    Walau apa masalah kita
    Berbalik pd Dia..
    Mengadu pd Dia..
    Meminta pd Dia..
    Peringatan utk diri saya gak ni

    ReplyDelete
  7. tabahnya hati mereka yg dpt mengharungi dugaan dgn baik..

    ReplyDelete
  8. nak topup RM5 free of charge?

    join contest ni,
    http://isyapurple.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    ReplyDelete
  9. salam kak,, sabar n redha due bnde yg berat kdg2 tu kan,,tp kite serahkan semuanya pd Allah,,insyaAllah,ade hikkahnya sabar n redha tu

    ReplyDelete
  10. Quote yg sangat sangat awesome. Yg first tu..mcm kena btg hidung i je

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara