VVIP Yang Terhormat

28.2.14

PROMOSI FEBRUARI : VITA-LEA SHAKLEE


Assalammu'alaikum WBT.

(Perhatian!! ENTRY MELEKAT HINGGA 28 FEBRUARI 2014)
(Scroll ke bawah untuk entry terkini)

Mai rapat-rapat. Rapat-rapat mai. Lai lai lai. Barang baik barang baik! Iye..mmg baik pun. Baik utk luaran, baik utk dalaman. Sgt terbaik!

Apa yang terbaik tu? Sekeliling dok kata terbaik, ramai dah ambil. Mantan Perdana Menteri Malaysia yang tak asing lagi iaitu Tun Dr. Mahathir pun dok amalkannya, sebab tu beliau kekal cergas dan aktif walaupun dah berusia 88 tahun. Salah satu rahsia mengapa Tun Dr. Mahathir berjaya mengekalkan kesihatan hingga ke usianya sekarang ialah beliau mengamalkan pengambilan 1 pil multivitamin jenama “Shaklee” setiap hari.


Khasiat Vitalea Shaklee
  1. Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan
  2. Meningkatkan kekuatan tulang dan imunisasi badan serta pembinaan tulang yang kuat
  3. Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf
  4. Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat
  5.  Meningkatkan penghasilan sel darah merah bagi mengelakkan anema serta merawat anemia: diperlukan oleh ibu hamil, ibu berpantang dan menyusukan anak
  6. Membekalkan makanan kepada tubuh untuk lebih sihat dan bertenaga
  7. Membantu meningkatkan kecerdasan minda
  8. Mencegah tiroid
  9. Menyokong kesihatan hati, usus dan mata
  10. Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara menyeluruh
Siapa perlu ambil Vitalea Shaklee?
  • Individu yang diet hariannya tidak lengkap
  • Remaja yang sedang membesar
  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan setiap hari
  • Semua individu tanpa mengira peringkat umur
  • Wanita hamil atau sesiapa yang mengalami masalah Hb rendah
  • Wanita hamil, menyusu dan ibu yang sedang berpantang
Kalau anda ingin mengambil supplement tapi malas nak ambil banyak-banyak, anda boleh mencuba Vita-Lea Shaklee. Pengambilannya hanya dengan 1 tablet sahaja sehari! Vita-Lea mengandungi 120 biji dan boleh bertahan sehingga 3 bulan.
 
***************************************************************************************
Testimonial dari saya sendiri selaku pengguna setia Vita-Lea.
"Saya mula mengamalkan Vita-Lea Shaklee sejak mengandung anak ke-3 pada tahun 2013. Masa mengandung tau-tau je la kan, hemoglobin (HB) darah asyik menurun je. Stress! Mana taknya, darah berkongsi dgn baby dalam kandungan. Awal kehamilan dah menunjukkan ciri-ciri tu sebab betul-betul border 10.5 (kalau x silap). Bulan ke-3 check lagi. Hb semakin menurun. Pelbagai cara dah cuba, makan bayam, buah delima, kerang dll (larat pulak tiap-tiap hari nak makan lauk yang sama?? Saya mmg avoid pengambilan hati, pedal dan organ dalaman yg lain, x bagus utk kita dan baby inside), pastu telan ubat tambah darah yg doktor bagi lagi. Memang tak larat lah!

At last, saya give up. Tulis status kat FB. Teman rapat pm saya tanya apa masalahnya. Terus dia perkenalkan saya kepada Vita-Lea Shaklee. Sebenarnya, sejak dari kelahiran anak no.2 pada tahun 2011 lagi saya dah mengamalkan set menyusu Shaklee, saya amik set bajet. Alhamdulillah berkesan. Sebab tu tanpa rasa was-was saya terus order Vita-Lea dgn teman rapat ni. Dalam masa 3-4 minggu sahaja, hb saya naik dari 9.8 ke 12.9. Syukur alhamdulillah..rasa lega yang amat. Doktor tanya, "Awak makan apa bacaan hb ni boleh naik?" "Saya amik Vita-Lea Shaklee doktor". "Bagusnya..naik banyak tu." "Alhamdulillah.."

Sehinggalah saat saya bersalin, berpantang dan kini menyusu badan sepenuhnya secara eksklusif, saya masih mengamalkan pengambilan multivitamin terbaik ini yang telah diuji secara klinikal sejak dari tahun 2000 lagi."
*********************************************************************************************
 
Whatsapp/SMS/Call:
SURIA 014-2379783
Shaklee Independent Distributor
ID Member : 894794
COD area : Shah Alam, Subang, Klang, Kelana Jaya, Subang Jaya, Sg Buloh, Damansara Damai,  Bukit Jelutong dan yang berhampiran dengannya. 

POSTAGE : Seluruh negeri di Malaysia termasuk Sabah & Sarawak

12 comments:

  1. mmg ramai yg kata produk shaklee ni bagus !

    ReplyDelete
  2. bagus khasiat nyer...sue mmg amalkan eh...

    ReplyDelete
  3. thumbs up sue, keep up the good work!!! *_^

    ReplyDelete
  4. budak rumah pun amik produk dri shaklee ni sya mkn sikit2..hhaa

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak suria. wahh bestnya! shaklee best. tengah sakit pinggang, lepas makan sebiji oste alhamdullilah. Dengan izin Allah, berkurangan rasa sakit tu.. syukur alhamdullilah ~~~

    ReplyDelete
  6. dulu shaklee ni tenggelam kejap. now dah muncul balik. mmg bagus shaklee ni. sebab tu lah bertahan sampai skrg. btw, jemput singgah blog ye. http://iluvtour.com

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara