VVIP Yang Terhormat

21.1.14

MUDAH, PANTAS DAN CEPAT!

Assalammu'alaikum WBT.

Haaa..nak tau apa yang lebih mudah, pantas dan cepat? Jeng jeng jeng...kemain nak surprise bagai kan. Hehehe. Ok2 dah tu, kang melalut-lalut lagi kang. :P


Kalau korang nak tau, sejak adanya Shaklee Online System ni kan, segala urusniaga menjadi lebih mudah. Segala penghantaran terus ke pintu rumah korang (door-to-door service). FYI, semalam saya order, hari ni saya dah pun terima barang yang dipesan, top-up stok utk kegunaan seisi keluarga dan order dari customer. Terbaik lah! Customer saya pun sama juga, hari Sabtu saya order, petang semalam dah terima SET RESDUNG dan SET SENDI nya. Dah tak sabar dia nak cuba supplement Shaklee ni

Kalau dulu sikit punya susah nak tembus hotline HQ Shaklee. Kalau pergi sana lewat sikit, alamatnya berjam-jam kena tunggu. Dah nama pun produk kesihatan No. 1 kan, mmg sentiasa HOT! Sampaikan nak tembus hotline pun susah. Tapi kini tidak lagi dgn adanya online system ni. Klik klik je. Internet di hujung jari je. Xyah guna pc pun boleh order. Guna tab or smartphone pun boleh, xde masalah lagi.

Shaklee online system, lebih mudah, pantas dan cepat!

Nak order?
Perlukan khidmat nasihat?
Nak tau set apa yang sesuai utk anda?

Call/SMS/Whatsapp:
SURIA 014-2379783
Shaklee Independent Distributor
ID Member : 894794
COD area : Shah Alam, Subang, Klang, Kelana Jaya, Subang Jaya, Sg Buloh, Damansara Damai,  Bukit Jelutong dan yang berhampiran dengannya. 
POSTAGE : Seluruh negeri di Malaysia termasuk Sabah & Sarawak

27 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. heee shaklee memang best. in shaa Allah, tak sabar nak cuba ESP (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam. kannnn..ramai dah tau kehebatan shaklee ni. try k :)

      Delete
  2. kencang sue berbisnes..
    takat ni zee blom try lagi shaklee..teringin tu ada la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti bersalin aritu dari xde wat pape, baik berbisnes kan. hehehe
      meh la try sebarang dua, mesti jatuh cinta nnt :D

      Delete
  3. online system ni sememangnya menjadi keperluan dalam dunia serba canggih ni kak

    ReplyDelete
  4. wah dah jadi dealer shaklee sekarang.. nanti bleh le ode.. kek leleh tu sue kalau area setapak, sri rampai, gombak, sri gombak, ampang, wangsa maju dan kawasan sewaktu dgnnya.. adalah deliverynya... tapi on weekend aje le.. hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kak..cuti lama aritu dari dok saje je kan, baik wat bisnes. sendiri yg jadi testimoni kan. hehehe. ok kak, ape2 sue roger k

      Delete
  5. akak ambil alfafa je. tapi tu lah.. tekak asyik kering je..
    at the same time akan minum air melebihi 2 liter per day. good

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak, dinasihatkan minum air at least 3 liter sehari bagi yg mengambil supplement..xdelah terasa kering sgt tekak tu

      Delete
  6. asslmkm kak.. saya haritu minum performance drink je.. tak try lagi yang lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam. meh la try yg lain. apa2 nnt boleh whatsapp/fb akak k.. free konsultansi :)

      Delete
  7. Byk supplement skrg ni...nk amik utk try tp xpnh tertry2x...huhu

    ReplyDelete
  8. dulu akak dealer lama dah tak aktif.. dulu tak sehebat sekarangni punya HOTnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak. shaklee skang ni mmg hot sgt. mana2 pergi ada distributor nya :)

      Delete
  9. Replies
    1. hihi..tau xpe zam. g sana sini semua dok pakat register member. meh la try!

      Delete
  10. sue, nak tanya utk buang angin gingger mint berapa satu botol?

    ReplyDelete
  11. Slmt berbusn. Akk mmg guna shaklee ni. Skrg ni dah ramai dealer shaklee ni. Senang nk beli barang.

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara