VVIP Yang Terhormat

24.1.14

GET WELL SOON BABY BOBOT!

Assalammu'alaikum WBT.

Pagi ni terasa mengantuk yang amat. Malam tadi mummy x dpt tidur lena. Baby zayyan masih demam lagi, berat hati nak tinggalkan dia pagi tadi. Kesian sgt. Setiap jam baby bangun, mengamuk, merengek, menangis je. Xtau la apa yang tak kena. Masih panas dalam, selsema, batuk. Mungkin nak tumbuh gigi barangkali atau dah nak merangkak atau nak tambah skills yg lain kot. Dulu masa abg bambam dia pun sama juga. Asal beralih bulan je demam.

Get well soon syg mummy! Sedih mummy tgk awak camni. Pergi keje pun terasa berat je. Semoga baby terus diberikan kesihatan yang berpanjangan. Amin amin..

Gambar yg babah whatsapp kan pagi semalam..

Sayu je mummy tgk dia..
Footnote : Semoga baby segera sembuh ye. Ahad ni mummy nak mekap model utk photoshoot. X tenang hati mummy bila anak2 x sihat...nak buat kerja pun rasa x sedap hati je..huhu

43 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. comelnya dia tidur. semoga cepat sembuh baby.. siannya dia

    ReplyDelete
  2. cepat sembuh ye bobot.. sian mummy nanti, ati x tenang je

    ReplyDelete
  3. alahai sian zayyan...musim kot sue...ramai gak kat opis ni cuti anak demam...lieya sendiri pun satu umah baru baik demam...get well soon sayang zayyan.... demam nak tukar bulan dpt akal baru ni sue...

    moga urusan sue dipermudahkan yeak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe lieya. mmg musim skang ni. on off je anak2 ni x sihat. huhu. thanks ye lieya :)

      Delete
  4. GWS ye baby baby mommy.. mang la kalau anak anak tak sihat kita pun turut tak sihat.
    hati kita tu otomatik tak sihat je kan..sedih rasa...

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh..tp mmg musim Su..Qoid batuk berkahak dah berminggu..hubby pun..Lynda selsema dan batuk..tp bila anak-anak sakit..tak tentu arah dibuatnya

    ReplyDelete
  6. ala gambar no duatu cute sesangat... nampak muka dia yang sangat comel... suka dagu dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tu la kak, babah dia la yg whatsapp gambar ni. geram n comel je. dagu belah tu ikut mummy. bobot ni bnyk ikut mummy, ala2 hindustani sikit. hehe

      Delete
  7. ala siannyer, moga cepat sembuh yer baby !

    ReplyDelete
  8. Alahai...
    Ciannye dia...
    Moga cepat sembuh... =D

    ReplyDelete
  9. Nk dpt akal bru kot kak..bg upah dulu.hihihi.insya Allah akan sihat.kena jaga bek2x jela.mudah2xhan xmelarat..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin jugak tu ayut. dah nak merangkak ni. hehehe

      Delete
  10. ALA SIAN NYER BABY.. LEMAH LONGLAI.. TAPI COMEL LAK.. GERAM NENGOKNYA.. BAMBAM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..tu la kak, saya yg selalu tgk ni pun geram jugak tau

      Delete
  11. syainnya baby demeam.. get well soon yea..

    ReplyDelete
  12. Mmg pun. X tentu arah hidup mummy klw anak anak x sihat. Get well soon sayang. Auntie pun kesian tgk awk camni. Dmm nak pandai lagi lah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak..semua ibu pasti akan rasa apa yg saya rasa. demam beralih bulan ni, mcm nak tumbuh gigi pun iye gak ni

      Delete
  13. singgah & follow..salam kenal utk tuan rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak sudi follow blog saya. salam kenal juga :)

      Delete
  14. get well soon baby..akak keje ke cuti jaga baby?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa panas badan baby tinggi sgt, akak MC kebetulan akak pun demam selsema jugak. skang baby tinggal selsema je, cuaca kan x tentu skang ni..

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara