VVIP Yang Terhormat

7.6.13

SYUKUR ALHAMDULILLAH...

Assalammu'alaikum WBT.

Pagi semalam, sesampai je ke office ramai pulak yg wish congrats. Hakak blur sekejap. Terkesima. Nak kata dah bersalin, baby masih dlm peyut lagi ni ha. Agak pelik jugak. Yang wish tu pulak, tamo bgtau nape. Arggghhhh..sudahnya, naik office terus check e-mel. Rupa-rupanya...

V


V


V

Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2012
Tatau nak cakap ape masa tu. Mungkin rezeki mengandung kali ni Allah beri dalam bentuk cmni. Syukur alhamdulillah. Walaupun baru 4 tahun berkhidmat di MATRADE, tapi Allah murahkan rezeki. Thank u Ya Allah!

Pastu, pagi tadi sesampai je kat office dari lunch with my dear hubby, Mummy Jue bgtau ada ole-ole dari Senior Manager kitorg. Actually, seksyen kitorg ni ada 2 org je staf perempuan. Bertuahlah badan kan. Kitorg dapat beg MCM dari bos kecik yg baik hati. Warna sweet pinky dinky gitu. I loike! Mekacih sgt2! Rezeki lagi. Syukur alhamdulillah...


Petang ni pulak gatai tangan nak check acc Nuffnang. Tgk2 ada pertambahan satu lagi BE/CPUV ---> KakaoTalk Campaign. Start date at 6th June 2013. BE/CPUV yang ke-18 bagi tahun 2013. Syukur alhamdulillah...bertambah tambah lagi rezeki. Thanks Nuffnang!!

Marilah bersama kita bersyukur
Kepada Allah kita bersyukur

Syukur itu sifat mulia
Hindar dari tamak dan loba
Rasa cukup apa yang ada
Hati tenang hidup sejahtera

Mari amalkan rasa bersyukur
Hidup bahagia, aman dan makmur

Syukur, syukur, syukur ya Allah
Syukur alhamdulillah
Footnote : Kerinduan pada anak-anak yang kini jauh di mata tapi sentiasa dekat di hati. Esok mummy & babah balik sana amik kamu berdua. Kerinduan yg teramat!

46 comments:

  1. syukur...syukur sesangat. akak pun suke pink.

    rezeki anak anak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah kak.
      rezeki kali ni melimpah ruah pulak.
      thanks ya Allah!

      Delete
  2. Tahniah sekali lagi sue. Rezeki berganda ☺☺

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak suriaa. alhamdullilah. rezeki anak2.. syukur. taniah kak suria ye, hehehheheeeeeee ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. syukur alhamdulillah. rezeki yg tak dijangka. thanks sheila :D

      Delete
  4. wah..bestnyer...rezki berganda-ganda kali ni..memang betul2 rezki baby dalam perut...sy doakan moga bertambah-tambah lg rezki..aminnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur izzah. mmg tak sangka preggy kali ni, bertambah2 rezeki kami. terima kasih atas doamu itu :)

      Delete
  5. 1-1 Allah bg rezeki bt akka...alhamdulillah.... :) nk pinjam beg cantekkk tu blh?? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ayut. rezeki yg x disangka. boleh2, tp kena tunggu akak bersalin dulu la sbb dah letak brg2 baby dlm tu. hehehe

      Delete
  6. jelesnyer sue, but happy for u too...rezeki baby katakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala orga. kali ni rezeki sue, mana tau pasni rezeki awk pulak. insyaAllah..thanks ya!

      Delete
  7. as-salam.
    tahniah.

    murah rezeki
    *akak, sy minta maaf sbb kueh tu makcik tu dah tak buat.
    maafkan saya ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam. thanks dik!
      It's ok, x kisah pun sbb akak saja2 je aritu. hehehe

      Delete
  8. Tahniah sue...mmg murah sungguh rezki sue... alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...mmg murah rezeki sue...suke lieya bace tau...lepas satu ..satu2 rezeki Allah bagi...rezeki anak2 kan sue...

    lieya dulu pun mase preggy dayyan dpt apc sue hehhehe....punye la hepi sebab tak sangka...ye laa lieya tak sampai 5 tahun dah dpt...ade yg dah lame keje tak dpt lagi huhuhu.....

    beg pink tu sgt2 sweet...design ngan kaler die...bekenan lieya...stylo kalo buat beg baby tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah lieya. Allah murahkan rezeki sue time tgh preggy ni. betullah kata org kan, rezeki setiap anak tu berbeza. samalah dgn sue. sue kt MATRADE ni baru masuk tahun ke-4, dh dpt APC. mau x jeles org yg dh lama kerja kt sini. hehehe

      Delete
  10. tahniah.. tahniah.. kejayaan berganda2 gitu.. memang tengah rezeki lerni...
    nuffnangpun dah tak nak bagi kat akakni sekarang.. sedih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah..thanks kak! xpe, lama2 nnt ada la tu :)

      Delete
  11. tahniah nok...keep up the gud job!!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..tahniah Sue...pernah alami semasa mengandung si kakak dpt APC...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan ema. kata org, rezeki ibu mengandung. thanks :)

      Delete
  13. Tahniah..hihi. Alhamdulillah..Syoknya.. :)
    Murah rezeki baby.. ;)

    ReplyDelete
  14. tahniah sue, memang tertulis rezeki sue tu

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah..syukur dgn rezeki yg diterima.
    tahniah dapat anugerah khidmat cemerlang

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara