VVIP Yang Terhormat

13.6.13

SOLEKAN TRIAL JULIANA BY SURIA QAISARA BEAUTY TOUCH

8 Jun 2013, Sabtu
Taman Subang Perdana, Shah Alam
Solekan trial yang ringkas







 
Juliana merupakan sahabat baik dan kawan lama saya sejak dari sekolah rendah lagi. Hingga sekarang kami masih berkawan dan berhubung. Beliau berkhidmat di UiTM Shah Alam dan menetap di Subang Perdana, tak jauh dari rumah saya. Beliau juga merupakan ibu kepada 2 orang cahayamata, sepasang mcm saya juga :)

Dengan adanya trial make-up ni, sekurang-kurangnya saya dapat mengasah lagi bakat saya dalam bidang solekan. Practice makes perfect! Sepanjang bulan Jun 2013 ini, saya membuat promosi FREE TRIAL MAKE-UP bagi kawan-kawan yang berada di sekitar Shah Alam, Kg Subang dan Sungai Buloh. Cuma perlu maklumkan tarikh dan masa, tetapi korang kena datang sendiri ke rumah saya utk mendapatkan trial make-up secara percuma ini. Jangan lepaskan peluang keemasan ini!

Untuk tempahan solekan bagi sebarang majlis: Trial > Bertunang > Bernikah > Bersanding/Resepsi > Bertandang > Annual Dinner > Konvokesyen dan sebagainya, hubungi/whatsapp/sms SURIA 014-2379783 atau melalui e-mel suria1907@yahoo.com. Hebahkan juga kepada kawan-kawan, saudara mara serta sahabat handai yg merancang utk mengadakan majlis perkahwinan. Harga dijamin murah!
 
SURIA QAISARA BEAUTY TOUCH
Suria 014-2379783 / 017-3210409
Zack 010-2794213
 
Footnote : Maaflah ye kawan-kawan. Mood saya utk berblogging semakin merundum disebabkan semakin sarat mengandung ni. Nak update pun dah takde idea. Jgn kata nak update blog, nak datang kerja pun terasa M yg amat...sana sini dah terasa sakit...huhuhu

28 comments:

  1. Replies
    1. semua org akan berubah mukanya bila disolek :D

      Delete
  2. berubah terus rupe kawan sue....nampak cantik n stylo...solekan mate tu mmg terserlah abis lah....

    bagus sue rajin buat trial gini...ye lah makin lame nanti sure bertambah pakar n skill make up tu bertambah power...all the best sue....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..setiap kali sue mekap kan org/kawan, mmg sue nak buat sedikit kelainan. at least kita tau ni mekap utk occasion/event apa. practice makes perfect kan. hehehe. thanks a lot ye lieya. semua org boleh menyolek sebenarnya, tp antara minat dgn tak je. mcm sue ni mmg dari sekolah dulu minat yg mendalam :D

      Delete
  3. Nanti make up akk pulak ye. Bukan nk kawin. Tp saje saje je

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kak. insyaAllah, cuma trial ni saya buat kat rumah saya je. kalau betul2 berminat, akak boleh dtg ke rumah saya

      Delete
  4. Salam sue..wah cantiknya..kalau dekat , intan dah g tadah muka da kat sue..semoga sue terus sukses selalu ya..ameen..sue da sarat kan..take care ya sue…semoga proses bersalin sue berjalan lancar..ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam intan. alahai, sue ni masih amatur je lagi. masih ada yg perlu diperbaiki dan dipelajari. intan pun apa kurangnya, cantik jugak sue tgk intan makeup pengantin. hehehe. apapun, thanks for the do'a. dah bersalin nnt sue akan bgtau ye. thanks a lot!

      Delete
  5. cantik tp biru kt bawah mata tu nampak terang sangat la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..mmg sengaja terangkan bawah mata tu sbb nak nampakkan kelainan. sekali sekala nak mekapkan customer mmg kena buat kelainan, xde lah boring dgn teknik mekap yg sama je. itupun tgk pada occasion/majlis yg bersesuaian. hehehe. thanks azza!

      Delete
  6. kalau akak sue jangan make upkan gitu mungkin tak sesuai ngan akak kot... memang kena tengok kesesuaiankan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak. jgn risau k. kalau sue makeup kan, mmg kena ikut kesesuaian dan kehendak pelanggan :)

      Delete
  7. pandai sue make up, akak ni teringin jugak nak tgk muka sendiri kalu di make up mcm tu...hehehe tp x berani

    sue bila due? sama la mcm akak ni kdg2 asa tak larat nak pegi keje,malas pun ada..

    itu la tgh merancang nak beli rumah juga akak ni,taktau la loan lepas ke tak,harap2nya ok la nanti.

    akak doakan loan sue pun lulus nanti ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak..sue ni sbb mmg minat sgt dgn makeup2 ni. hehehehe
      ikutkan due 17.07 (5 more weeks to go), malas sgt dah skang ni nak dtg keje sbb dah start sakit sana sini. huhuhu

      thanks kak! sue pun doakan utk akak ye. :)

      Delete
  8. waaa.. lain dah muka bila bersolek.. inilah dinamakan kuasa solekan..! he2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..kuasa solekan. nak2 bagi yg x pernah mekap. bila disolek, mmg berubah habis

      Delete
  9. wah mmg terserlah make up nyer cantik, even biru bawah mata tu nampak terang sgt.. but if utk special event mmg klass !

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg saya sengaja wat terang gitu. different sikit :)

      Delete
  10. Ros ni tak pandai nak make up kan orang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu akak pun x pandai jugak. tp sbb minat sgt, tu yg g amik kelas mekap ni. hehehe

      Delete
  11. cantik.... pandai sue make up kan org....

    ReplyDelete
    Replies
    1. x jugak la jaa. saya masih belajar dan terus belajar lagi

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara