VVIP Yang Terhormat

13.6.13

SOLEKAN RESEPSI NAJMEEN BY SURIA QAISARA BEAUTY TOUCH

2 Jun 2013, Ahad
Taman Bakti, Cheras
Majlis Resepsi Najmeen


 
 Ada yg kata wajah Najmeen selepas disolek persis Yana Samsudin dan Dynas Mokhtar.

 

 
 
Final touch-up sebelum pengantin berarak ke dalam dewan

 
 Semoga mahligai yang dibina kekal utuh hingga ke akhirnya...Amin...

 

 

 

Untuk tempahan solekan bagi sebarang majlis: Trial > Bertunang > Bernikah > Bersanding/Resepsi > Bertandang > Annual Dinner > Konvokesyen dan sebagainya, hubungi/whatsapp/sms SURIA 014-2379783 atau melalui e-mel suria1907@yahoo.com.

SURIA QAISARA BEAUTY TOUCH
Suria 014-2379783 / 017-3210409
Zack 010-2794213

34 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria sayanggg, macam dinas lah! yang dia pandang bawah tu! manisnya pengantin ni.. semoga berkekalan hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam sheila. tu la, husband akak pun ckp camtu. thanks ya. pasni kalau sheila nak wat trial suka2, bolehlah. akak mmg suka je nak mekap2 muka org ni. hehehe

      Delete
  2. pandainye...nanti kite nak try lah ct make up kan kite..cantik...berbakat betula lah ct.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..thanks mai. boleh je, ape salahnya. nnt kita ade show kt kompleks kraf 28 Jun ni. bolehlah kalau mai nak wat trial makeup. kita ni sbb minat, kalau xde minat pun x jalan jugak. dan kebetulan husb support sama. hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. hihi..mekacih dik. nnt bole la akak makeover FD pulak kalau nak :)

      Delete
  4. Replies
    1. bolehlah sikit2 PCL. masih amatur lagi, dan masih bnyk yg perlu dipelajari lagi :)

      Delete
  5. Replies
    1. thanks mia. semua org bila dah disolekkan, mmg akan nampak perubahannya :)

      Delete
  6. Replies
    1. tu la kan. hubby saya la yg perasan muka pengantin mcm dynas pas dimakeoverkan

      Delete
  7. perghhhhh memang naik seri pengatin la, chantek sgt akak makeup...tu la nampak iras2 dynas mokhtar muka pengatin tu lepas makeup :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dik. tapi msh bnyk yg akak kena belajar lagi sebenarnya. tukang komen adalah incik hubby. hehehe

      Delete
  8. makin nampak naturality solekan akak ni ^^ like3x :))

    ReplyDelete
  9. pengantin tu cantik...tapi kan berseri lagi si tukang mak up tu...

    conteng conteng muka akak jugak boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak. saya yg pucat lesi tu akak kata berseri? sbb mengandung kot. hehehe
      boleh je kak, tapi akak kena dtg rumah saya la kalau nak makeover :)

      Delete
  10. memang superb!! lawa nya sue mekap….always support sue tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala intan. biasa2 je la. intan makeupkan pengantin pun apa kurangnya. apapun, thanks for ur support ye intan :)

      Delete
  11. as-salam.
    wow. kagum la kak ;)

    cantik.dah macam iras sheera iskandar je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam. thanks dik. tu la kan, baru akak perasan. hehehe

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara