VVIP Yang Terhormat

14.6.13

KELEBIHAN DAN FADHILAT MENYUSUKAN ANAK


Footnote : Semoga Allah memberi rezeki dan peluang kepada saya sekali lagi untuk menyusukan baby sehingga cukup tempoh sebagaimana saya dpt menyusu badan sepenuhnya kepada bambam. Mudah-mudahan niat dan doa saya ini dimakbulkan. Amin...

24 comments:

  1. Alhamdulillah. I love breastfeeding. Semoga kita sama2 dpt menyusukan anak hingga 2 tahun.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak suria... allahuakbar! terharu sheila baca entri ni.. bestnyaa jadi ibu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. insyaAllah, mudah2an Allah memberikan sheila rezeki anak pulak nnt. take care ya!

      Delete
  3. Andai ada rezeki nanti, nak jugak susukan sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. semua org berpeluang utk menyusukan anak sendiri sebenarnya. mudah2an doa ros dimakbulkan ye

      Delete
  4. bertuahnya kita sbg ibu kan...dpt beri susu sendiri sbg mknan/minuman utk baby kita.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah jaa. mmg itulah kelebihan seorang wanita

      Delete
  5. Amin..
    Akk pun teringin nak BF ank dlm tempoh yg lama, harap2 ada rezeki nnt blh la smpai umur 2thn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak. kalau dah pasang niat tu, semoga dimakbulkan. hopefully saya pun dpt peluang fully bf lagi nnt.

      Delete
  6. Bertuah jadi ibu..slmt hari ibu

    ReplyDelete
  7. In sha Allah
    Moha Allah perkenan kan niat murni su tu :)

    ReplyDelete
  8. Akak doakan agar Allah menganugerahkan kamu rezeki yang mencukupi untuk menyusukan anak kamu kelak. Moga sama sama kit amengutip pahala tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak! semoga diperkenankan doa itu. amin...

      Delete
  9. Replies
    1. betul tu mimi. selain dpt mengeratkan kasih sayang antara ibu dan anak, susu ibu mmg sgt berkhasiat utk tumbesaran anak

      Delete
  10. akak memang teringin nak menyusukan anak2 tp yg dua org tu mmg taknak langsung susu badan,yg ke3 ni mmg nak cuba juga,itu la akak nak try produk shaklee yg utk tambah susu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak. try utk anak yg ke-3 ni. insyaAllah..semoga dipermudahkan segalanya.

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara