VVIP Yang Terhormat

5.6.13

BAYI : LELAKI ATAU PEREMPUAN?


Nak tau yg mana satu? Stay tuned!!! Kami sendiri pun tatau lagi jantina baby. 6 more weeks to go!
Apapun, doakan saya dan baby di dalam kandungan sihat sentiasa. Amin... ^__^

22 comments:

  1. Replies
    1. mak saya pun ckp mcm girl. insyaAllah dear. just wait n see k :)

      Delete
  2. Assalamualaikum kak suria. mmg sengaja tanak tahu ek apa gender baby? heee okey. see you in hospital sis (^_________^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. setiap kali akak check-up, doktor akan scan nak tgk perkembangan tumbesaran dan kadar denyutan jantung baby. Tapi tiap kali scan, tiap kali tu la dia nyorokkan anu dia. hehehehe. apa2 akak update k :)

      Delete
  3. semoga semuanya dipemudahkan yer...boy atau girl? kita nantikan kehadirannya...hehehehe...

    ReplyDelete
  4. saya doak an semuanya selamat..x sabar nak tau jantina baby sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih my dear liza. saya akan umumkan bila dah bersalin nnt ye :D

      Delete
  5. wahh mak pun turut suspenssss ni .. tp yg penting baby dan mommy sihat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..semua org tgh suspens ni MD. betul2, yg penting kami sihat hendaknya. amin

      Delete
  6. tak kisah lelaki ke pompuan. yang penting ibu comel dan bayi yang sangat comel kat dalam tu sihat. comel comel comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga dipermudahkan segalanya kak. thanks ye. hehehe

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara