VVIP Yang Terhormat

31.5.13

JADUAL PERKHIDMATAN & PERSEMBAHAN : BULAN JUN 2013

Assalammu'alaikum WBT.

Syukur alhamdulillah..rezeki bulan Jun agak banyak dari kebiasaan. Mmg tak sangka pada mulanya. Kebanyakan client bagi confirmation last minute. Nak tolak, sayang pulak. Bukan selalu dapat rezeki mcmni. Korang boleh follow blog SuWaRa Entertainment untuk mendapatkan details berkaitan perkhidmatan dan persembahan yang kami tawarkan.
* 1/6 (Sabtu, 11am) : Pakej Persembahan TARIAN KANAK-KANAK dan ANGKLUNG SOLO di Majlis Resepsi, Bangi Golf Resort (Siti Hajar)
* 1/6 (Sabtu, 12pm) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Majlis Resepsi Faiz & Fadhilah, Bandar Baru Bangi (Mohd Erfi)

* 1/6 (Sabtu, 8pm) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Majlis Resepsi Siti Adila & Kapten Mohd Azry, Klana Resort, Seremban (Azry)

* 1/6 (Sabtu, 8pm) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Putrajaya (Puan Nora)

* 2/6 (Ahad, 9am) : Perkhidmatan MAKE-UP dari Suria Qaisara Beauty Touch di Majlis Resepsi, Cheras Perdana (Najmeen)

* 22/6 (Sabtu) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)

* 23/6 (Ahad) : Persembahan ANGKLUNG SOLO di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)

* 23/6 (Ahad, 12pm) : Pakej perkhidmatan persembahan NYANYIAN LAGU-LAGU TRADISIONAL, ANGKLUNG SOLO, KOMPANG, SOUNDSYSTEM, EMCEE, dan KARAOKE di Majlis Resepsi Anis, Perangsang Templer Golf Club, Rawang (Anis)

* 28/6 (Jumaat 4pm hingga 7pm) : Persembahan ANGKLUNG BERKUMPULAN oleh FUSIONA ETHNIQUE sempena Promosi Kerja Kahwin, Kompleks Kraf Kuala Lumpur

* 29/6 (Sabtu) : Persembahan ANGKLUNG BERKUMPULAN dari KUMP. FUSIONA ETHNIQUE di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)

* 30/6 (Ahad) : Persembahan ANGKLUNG BERKUMPULAN dari KUMP. FUSIONA ETHNIQUE di Pesta Floria, Waterfront, Presint 2, Putrajaya (MTIB)

Semoga Allah terus melimpahkan rezeki buat kami sekeluarga dengan berkarya seni. InsyaAllah...Apa yang penting, kita kena berusaha untuk mendapatkan rezeki itu. Selebihnya, kita tawakkal dan berdoa kepadaNya. Mudah-mudahan diperkenankan. Amin...

Footnote : Nervous nak mekapkan pengantin 2/6 ni. Hehehehe. 3/6 dan 4/6 saya akan bercuti rehat, mungkin akan berehat sebentar dari berblogging disebabkan menemani my dear hubby ke PPUM utk sleep study....

26 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria.. alhamdullilah. rezeki. kak, nanti keep update dekat fb ye. nanti bagitau sheila masuk hospital mana. nak jengukkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam. nak jenguk siapa? akak bwk husb akak g PPUM nnt. dia kena wat sleep study sebelah malam, kul 5 pagi balik. doc nak wat study tu utk tgk tahap kedengkurannya mcmane utk proceed operation tonsil

      Delete
  2. moga bertambah murah rezeki sue...mungkin gak rezeki baby yang nak lahir tu...
    hubby sambung blajar ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin..yarabbal alamin..ye la kan, lain anak lain rezekinya. alhamdulillah. doc soh husb sue attend sleep study tu utk tgk tahap kedengkurannya mcmane sebelum proceed operation tonsil. tonsil dia teruk sgt dah tu

      Delete
  3. alhamdulillah...rezeki anak2 ni sue....murah rezeki hah....tumpang hepi lieya tgk....nanti anak lieya kawin nak panggil laa sue n hubby buat persembahan aklung...wahhh kelas angan2 daku kan wakakaakakakaka.....anak baru nak belajo hidup, omaknye dah pikir pasal kawin hahahahahaha....

    in sha Allah...jgn nerves, sue dah pandai make up org...sure menjadi punye...banyak2 kan selawat key, bagi seri pengantin naik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah..thanks lieya! nnt kitorg wat show kt putrajaya, bolehlah dtg tgk. teringin nak jumpa lieya dan anak2, esp dayyan yg comel tu. hehehe

      xpe, perancangan tu penting. InsyaAllah, jika masih ada kudrat dan berkarya seni, bolehlah kitorg jadi perunding perkahwinan utk anak2 lieya. promote la kt sedara mara n kawan2 jugak ye :D

      doakan utk sue ya! thanks lieya :)

      Delete
  4. wah....aku tumpang hepi tgk ko masyuk ni nok....suka suka suka....Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak. rezeki anak-anak ni. tapi biasalah bisnes ni kan ada pasang surutnya. mudah2an dilimpahkan rezeki sentiasa. amin...

      Delete
  5. in syaaallha... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... mesti x sabar gak nak tgu bby baru kan... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak. mudah2an. hehehe. masing2 tak sabar ni

      Delete
  6. Alhamdulillah kak. rezeki datang.. moga bertambah rezeki akak.

    ReplyDelete
  7. moga terus maju jaya, maaf lambat terjah, kebusyan sgt2 skang ni

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, rezeki anak :) rehat baik2 ye kak

    ReplyDelete
  9. semoga lebih murah rezeki sis sekeluarga selepas ini :)

    ReplyDelete
  10. Panjang senaraitu tahniah...
    jaga kesihatan juga tau...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah banyak rezeki datang.. jangan lupa kesihatan pon kena jaga. nanti sakit susah nak buat kerja.

    salam kunjungan.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nazirah. insyaAllah, semoga Allah terus beri kesihatan yg berpanjangan :)

      Delete
  12. alhamdullilah rezeki yg melimpah ruah.. semoga berjaya sis...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara