VVIP Yang Terhormat

10.5.13

SUBHANALLAH!

Footnote : Hanya tinggal lebih kurang 10 minggu je lagi menanti detik kelahiran baby inside. Nervous!

22 comments:

  1. dah 2 anak ni. kira rasa mcm 20 tulang patah serentak la.

    tetiba rasa mcm" Hebatnya aku" tapi hebat lagi org yang anak ramai tu. berkali kali rasa tulang patah kan..kan...

    ReplyDelete
  2. Preparation dh mula wat sket sket ke su?
    Moga dipermudahkan segalanya...

    ReplyDelete
  3. sama macam 20 tulang patah serentak? subhanallah! hargai lah seorang ibu :)

    ReplyDelete
  4. dup dap dup dap....
    moga selamat semuanya

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak suria. wahh sheila ikut sama berdebar ni. jaga diri leklok ya kak suria! hihi

    ReplyDelete
  6. tak lama dah tu sue...jaga diri elok2 ye..

    ReplyDelete
  7. Subhanallah...terima kasih emakku krn melahirkan aku, selamat hari ibu. !!
    Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. pergh.. sakit rupanya ye. lepas ni kena hargai mak saya sesungguh2nya..

    ReplyDelete
  9. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  10. mudah-mudahan semuanya ok sue...10 minggu tu tak lama dah tu...dah ada pengalaman, mesti ok je nanti...

    ReplyDelete
  11. owh, sesuatu yg berdenyut di dalam tubuh pastinya saat yg paling indah kan kak.. moga akak dan baby terus sihat ye :)

    ReplyDelete
  12. saya dah tinggalkan komen ke belum ye? konpius da

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih..dah boni. komen kamu telah saya approved. tapi kalau nak komen bnyk kali pun xpe :P

      Delete
  13. subhanallah..baru kite tau....selama tau urat urat putus jek

    ReplyDelete
  14. mesti berdebarkan sue... moga semuanya berjalan lancer...
    kasih ibu memang tiada bandingannyer.. tapi tuler ramai gakk ibu yang hampehkan... moga kita tergolong dalam ibu yang mampu menunaikan amanah Allah ini....

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara