VVIP Yang Terhormat

15.5.13

50 GAYA TUDUNG YANG SESUAI


Footnote : Baru start memulakan tugas hari ini setelah menghadiri kursus last week dan bercuti rehat sehingga semalam. Amik mood nak start blogging semula. Saya akan cuba membalas jejak korang yang sudi tinggalkan komen aritu. Stay tuned ye kawan-kawan. Hehehehehehe.

16 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. waaa banyaknya gaya.sheila tahu 2 gaya je. tudung sarung dengan lilit biasa. hahahah yg lain tak gheti nak buat :(

    ReplyDelete
  2. Asalkan menutup aurat dan menepati syarat, semuanya sesuaikan.. Jangan berbonggol-bonggol yee..

    ReplyDelete
  3. gaya tudung benornya kena ikut bendtuk muka jugak. ada tu pakai tudung RM5.00 kat pasar malam je pun. tapi nampak comel je bila dia pakai.

    mcm saya ni, kalau pakai tudung, tak de nak jadi muncung kat depan tu. ntah la. sebab muka bulat kot...

    ReplyDelete
  4. entahla, tak paham sy pasal fesyen hijab nih...tp sy setuju komen Mieza Jhaa K tu..

    ReplyDelete
  5. Janji tutup aurat...hehe simple2 pun ok...

    ReplyDelete
  6. Tak reti la nak fesyen2 sgt hihi
    Mana lagi mudah, yg itu la fesyen yg dicari :)

    ReplyDelete
  7. macam2 gaya yerk... akak suka gak tengok...
    moga jadi panduan....

    ReplyDelete
  8. kalau g keje akk pakai tudung bawal je skrg nie senang.. :D

    ReplyDelete
  9. mcm2 kan style..yg yuna tu ramai xbrni..hahahahahah

    ReplyDelete
  10. masa mak dara mula mula berhijrah memakai tudung.. emm dalam setahun lebih yg lalu memangggg hari hari bergaya dan berfesyen je tudung yg mak kenakan.. siap nengok tutorial pakai tudung di youtube lagi.. tapi bila dah nak dkt dua tahun bertudung ni dah naik malas nak berfesyen dah.. pakai je tudung yang simple then keluar jalan jalan hehehe

    ReplyDelete
  11. Bertudung memang still boleh bergaya kalau kena caranya...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara