VVIP Yang Terhormat

22.5.13

PERUBAHAN DARI MINGGU KE MINGGU

I'M 32 WEEKS TODAY!

Footnote : Nantikan gambar terbaru mak yong yg semakin boooolat ni. Hehehehe

20 comments:

  1. wahhh.. hebat la gambar ni.. nanti saya pregnant, ade idea la nak buat gambar macam gini.. so, kite boleh tengok la perubahan diri kite sepanjang kite pregnant

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. saya x terfikir pulak nak wat camni. hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. hehehehehe..tau xpe
      kalau chubby2 mcm saya ni, cepat dah nampak perut

      Delete
  3. Replies
    1. hehehehe..next year dah bole tambah sorg lg nad.
      fuh fuh..cepat2 la terlekat :P

      Delete
  4. Assalamualaikum kak suria. bestnya pregnant. hahaha nanti nak buat gambar gini lah. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. hehehe. insyaAllah, one day Sheila pun akan dikurniakan nikmat yg sama :)

      Delete
  5. rasa mcm nk peknen lagi plaks







    eh........ hehehe

    ReplyDelete
  6. aduhai.. bila la peyot ni nak kembung .. ngeee

    kalau peknen, suka sangattengok perut.

    ReplyDelete
  7. kalau tengok yang video punya lagi smart tau kak :D

    ReplyDelete
  8. Rindunya masa pregnen dulu.....hari2 usap2 perut lepas tu check depan cermin dah besar ke belum...hehe

    ReplyDelete
  9. nmpak cun la pic ni..
    in shaa ALLAh jika sy diberi peluang pregnant nk juga sy snap mcm ni ;)
    doakan sy ye :)

    ReplyDelete
  10. seronok tengok perkembangan ibu-ibu mengandung... moga Ros pun dimurahkan rezeki untuk merasainya...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara