VVIP Yang Terhormat

28.5.13

NUFFNANG : BE/CPUV MUNCUL LAGI?

Assalammu'alaikum WBT.

BE/CPUV muncul lagi buat kali yg ke 15 bagi tahun 2013!
Syukur alhamdulillah. Macam tak percaya, tapi itulah hakikatnya.
Semalam muncul 1 lagi BE/CPUV yang baru --> MDEC IPCC

Terima kasih daun keladi buat kawan-kawan yang rajin dan sudi singgah ke blog saya yang tak seberapa ni.
Terima kasih yang tak terhingga juga buat Nuffnang sebab tak jemu-jemu bagi BE/CPUV kat blog saya ni walaupun saya jarang update.


Hopefully, Nuffnang sudi beri BE/CPUV lagi. Hihihi


Footnote : Jantina baby belum dpt dikenalpasti, nama baby pun masih belum pilih lagi. Aduh....

20 comments:

  1. assalamualaikum kak suria. alhamdullilah, rezeki tu. hehhee. ehh knp tak scan lgi? nak tahu jantina baby kak suriaaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. terima kasih ye. alhamdulillah..setiap kali check-up mmg doc akan scan baby. tapi baby nyorok!

      Delete
  2. bak kata orang tua-tua, rezeki baby la tu sue, hehe...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..moga terus dimurahkan rezeki sue

    ReplyDelete
  4. nk try ghasa ke.. saya tak janji nak bagi sbb kena pi umh makcik tu dulu.. dah comfirm baru sy inform :)

    tapi amik masa la.

    bila due brsalin?
    -reply kt box sy ye ;)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara