VVIP Yang Terhormat

29.5.13

COMEL TAK SAYA?



Bambam kena buli dgn mummy ^___^
Geram sgt tgk pipi dia yg montel tu
Sekali tgk mmg mcm gegirl
Tapi 3-4 kali tgk betul2, mmg boboy
Tu belum kira perangai dan ragamnya lagi
 Depan orang mmg pandai duduk diam
Tapi bila kat rumah, dialah putera raja
Kalau bab merengek, dialah no 1
Apa yang dia nak, kalau tak dpt habis dia jerit "Athirah!"
Dah si kakak je teman sepermainan dia
Ohohoho..mcm2 ragam la anak bujang mummy ni
Layankan je la...
 
Footnote : Malam tadi tidur awal. Sampai tak sedar hujan turun mencurah-curah pukul 4-5 pagi tadi, patutlah sedap je tarik selimut. Maklumlah, duduk rumah kampung, aircond original...Hehehe

24 comments:

  1. Assalamualaikum. comelnya kakak bertocanggg. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. hehehe. yg dlm gambar ni bambam la :D

      Delete
  2. comel..
    Biasalah budak2 tunjuk aneka ragam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ibu. tu la pslnya. ragam diorg tu yg buat kita happy kdg2

      Delete
  3. Replies
    1. Wa'alaikumsalam kak. hehehe. dia tu mmg gedik kalau bergambar. thanks anyway!

      Delete
  4. laaaaa, si bam bam ke ni...ingatkan budak pompuan mana tadi...sebijik gegirl buat rambut rupa gini nok...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ye la kak oi. dia la yg kecik molek, sape lg. kemain suka bila wat tocang gini

      Delete
  5. COMEY :)

    *nk ckp pon tak tau.bagi sy sedap.
    sbb tak berminyak..
    bila makan tu terasa la inti kelapa dia.tak manis sgt..
    mmg sedap ;)

    ReplyDelete
  6. hahaha, akakkk! bambam ke 2? hihi..chomelllllllll, dah macam kakak die plak tengok...grrr nak picit pipi sikittttt...hehhhehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ye la adik cayunk. bambam la tu. mengada2 je dia tu bila akak ikatkan tocang gitu. hehehe

      Delete
  7. Betul sebijik cam budak pompuan......comel pipi gebuss hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha.. cute sangattt.. perangai pun cutee.. hee.. sweeett

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara