VVIP Yang Terhormat

28.5.13

LAWAK DI PAGI HARI...




Sumber : Google

Footnote : Mood nak dtg office semakin merundum....rasa nak rest dan relax kat rumah je... :(

18 comments:

  1. Salam sue..hehe..lawak tol intan bc yg pasal phone tu..hehe….morning…sue ..husband intan post hari ni ya..x amek tracking number…malam kang yer..esok In Shaa Allah sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Intan. hehehe. lawak kan, sue pun tergelak2 je bila baca ni. at least xde la bosan sgt. ok intan, noted with thanks. nnt barang dh sampai, sue inform k :)

      Delete
  2. Hihihi...
    samalah mood nak g keje malas..lg2 musim cuti skolah... :D

    ReplyDelete
  3. hahahha yg no 2 best! untuk dia hey untuk die heyy..haha....bykkan rehat kak xyh wat kerja pa ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tau xpe. bole pulak najwa latiff terlibat sama. hehe. thanks ye dik, mmg time ni dah malas je nk wat pape :(

      Delete
  4. hahahahaah....mmg lawak...yg first tu lawak tu....henset baling anjing gak yg tahan sakit kat sue ekekekeekek

    ye laa sue, dah sarat2 gini mmg tak pikir ape dah...nak rileks jekkk rasenye....tak larat nak bawak badan kan berjalan begerak sane sini.....rehat2kan diri yeak sue kalo ade peluang...jg diri key...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun lieya. so far, nokia mmg terbaik!
      sue pun masih guna nokia selain dari samsung.
      tapi nokia tetap di hatiku :D

      tu la lieya. sue rasa cam nak amik cuti panjang je, nak rest kt rumah. huhuhuhu

      Delete
  5. Seriusly, terhibur hati Ros, akak... hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehehe..nampak dah senyum lebar tu :D

      Delete
  6. Assalamualaikum kak suria. hahaha lawak sungguh! jaga diri bebaik ya. kalau tak larat jangan buat kerja sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. hehehe. tu la, lately ni akak susah dpt tido nyenyak time malam. tambahan cuaca kita yg x menentu ni kan. thanks ya!

      Delete
  7. Hahaha...lawak lah yg no 2 tu ☺☺

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara