VVIP Yang Terhormat

27.5.13

MONDAY BLUES!

Assalammu'alaikum WBT.

Agak keletihan hari ini. Walaupun letih, tetap gagahkan kaki ke office juga seperti biasa. Tetap driving seperti biasa, selalu gerak dari rumah jam 6.45 pagi. Tapi hari ni bertolak pukul 7.10 pagi memandangkan cuti sekolah telahpun bermula. Jalan agak lengang....

Dah puas bercuti dan jalan-jalan with my beloved hubby and kids since last Friday, arini mood tak berapa nak best. MONDAY BLUES!


Yang pasti, saya mengantuk dan letih yang teramat!


Sekian.


Footnote : Tak puas bercuti-cuti. Huhuhu. Nanti kita story mory cuti-cuti kami ye :)

18 comments:

  1. Mesti cuti2 best ni
    Kami tak kemana pun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..boleh la nad, utk anak2 juga sebelum mummy cuti bersalin ni

      Delete
  2. Biasela kan monday blues nih mst semua org alami

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tau xpe mimi. rasa malas je nak bangun pagi tadi

      Delete
  3. takmo blues2 sgt sue...tak lama dah nak cuti panjang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..dah nak penghujung ni, mmg terasa sgt dah kemalasannya. :D

      Delete
  4. cuti tiga hari hanya lepak kat rumah...tgg hari sabttu ni nak cuti ke Langkawi seminggu...hoorereeyyy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergghhh..bestnya nak g langkawi. nak kirim ole-ole!

      Delete
  5. assalamualaikum kak suria, perghhh merasa monday bluess gak. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. hehehe. semua org pernah rasa kot. tp arini plg kritikal akak rasa sbb dah masuk 8 bln ni mood lain sikit

      Delete
  6. biasalah tuh saya pun kadang-kadang kena jugak. kena amik mood banyak2.

    ReplyDelete
  7. eh, akak tak mau bermonday blues tau.. kan dah cuti lama.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb cuti lama la tu yg monday blues. kikiki

      Delete
  8. Siannya. Penat berjalan yer sue ☺☺

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara