VVIP Yang Terhormat

17.5.13

JADUAL PERSEMBAHAN & PERKHIDMATAN : BULAN MEI 2013

Assalammu'alaikum WBT. 
 
Berikut adalah jadual persembahan dan perkhidmatan pihak SuWaRa Entertainment sepanjang bulan MEI 2013. (Jadual persembahan/perkhidmatan akan kami update dari semasa ke semasa. Anda boleh rujuk sidebar di sebelah kanan blog SuWaRa Entertainment sebagai rujukan) 
 
Tarikh : 4 Mei 2013 (Sabtu) DONE!
Masa : 11.00 pagi
Tempat : Seksyen 24, Shah Alam
Pakej Persembahan ANGKLUNG SOLO dan SOUNDSYSTEM (Free DJ & Karaoke) di Majlis Resepsi Zaida 
 
Tarikh : 11 Mei 2013 (Sabtu) DONE!
Masa : 7.45 malam
Tempat : Hotel Ramada, Melaka
Persembahan ANGKLUNG SOLO di Majlis Resepsi Dr. Muhammad Ng dan Dr. Aniza

Tarikh : 18 Mei 2013 (Sabtu)
Masa : 11.30 pagi
Tempat : Dewan Kompleks Kejiranan, Presint 8, Putrajaya
Persembahan ANGKLUNG SOLO utk Majlis Resepsi Nurusyahidah dan Hassan

Tarikh : 25 Mei 2013 (Sabtu) 
Masa : 12.00 tengah hari
Tempat : The Cruise, Putrajaya
Persembahan ANGKLUNG BERKUMPULAN dari Kump. Fusiona Ethnique

Tarikh : 30 Mei 2013 (Khamis)
Masa : 7.00 petang
Tempat : Taman Panchor Jaya, Seremban, Negeri Sembilan
Persembahan ANGKLUNG SOLO utk Majlis Resepsi Aishah dan Zulfahmi
 
Tarikh : 31 Mei 2013 (Jumaat) 
Masa : 7.45 malam
Tempat : Bukit Damansara
Pakej perkhidmatan persembahan ANGKLUNG SOLO dan SOUNDSYSTEM (Free DJ) di Majlis Pernikahan Hani Azmi
 
Sekiranya anda berminat utk mendapatkan perkhidmatan persembahan kami, sila isi borang pesanan/pertanyaan seperti di atas (bawah header). Atau boleh hubungi melalui tel/sms SURIA 014-2379783/017-3210409 dan ZACK 010-2794213 atau e-mel kepada suria1907@yahoo.com untuk keterangan lanjut.

16 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. banyaknya persembahan. semoga rezeki sentiasa murah ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. alhamdulillah. murah rezeki anak2 :)

      Delete
  2. wah masyukkk....Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... murah rezeki. moga sentiasa di murahkan dan dilimpahi dengan rezeki .

    ReplyDelete
  4. wow...bertambah-tambah rezeki sue yer...banyak sungguh persembahan yang dapat buat...kata orang, mesti rezeki baby ni, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah orga. rezeki anak2 ni. kami pun x sangka this year dimurahkan rezeki :)

      Delete
  5. Alhamdulillah...murah rezeki sue sekeluarga....rezeki anak2 kan....lgpun aklung ni masih x ramai yg master...untung sgt sue tau...

    Moga terus maju jaya sue...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah lieya. x sangka rezeki mencurah2 pulak this year. syukur x terhingga. hehehe. thanks ye dear :)

      Delete
  6. Wahh...
    Fully booked ek ka..
    Moga terus murah rezeki... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dik. bnyk pula yg berminat dgn perkhidmatan yg kami tawarkan :D

      Delete
  7. Alhamdulillah..moga rezeki makin murah buat Sue sekeluarga

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara