VVIP Yang Terhormat

25.4.13

SAYA DAPAT NI! YEAY!!!

Assalammu'alaikum WBT...

Lately ni, murah betul rezeki. Syukur alhamdulillah...Kebetulan menang GA/segmen dan ada juga souvenir dari kawan-kawan yang pergi bercuti-cuti Malaysia.


Actually, dah lama dah Kekda aka PnStoberi kirimkan buku comel ni. Tapi baru la ni up entry sekaligus dgn hadiah yg lain-lain. hehehe. Thanks Kekda! Ni adalah hadiah yg ke-2 yg saya menangi dari GA anjuran Kekda.



Ole-ole dari blogger Orga sempena cuti-cuti beliau ke Korea baru-baru ni. Oh saya suka sgt! Patung kecil yg comel. Terima kasih banyak-banyak buat Orga. Ingat juga Orga kat preggy mom ni. Nak sampai ke Korea tahun bila pun tatau la kan. Hehehehe

 

Tudung ni pulak, sempena Mini Giveaway anjuran blogger Mimi Azirah. Pada mulanya, Mimi dah pilih pemenang, tapi ntah mcmane dia buat selection semula. Ish..mmg x sangka bertuah jugak preggy mom ni. Siap gosok mata mcm x percaya bila undian yg Mimi buat lagi sekali tu terkena nama saya. Syukur alhamdulillah. Incik hubby pun siap tanya sape bagi tudung tu. Saya pun ckp menang GA melalui blog je. Dia cam pelik, "Aik..main blog pun boleh dpt hadiah ye. Alhamdulillah..Murah rezeki baby". Buat Mimi, terima kasih banyak-banyak kerana sudi pilih saya sebagai salah seorang pemenang. Thanks a lot!

 

Haaa..keychain ni pulak, saya dapat dari opismate yang baru pulang dari cuti-cuti Malaysia di Sarawak. Thanks so much Sobi! Ingat jugak ko kat aku kan walaupun aku berada di Cameron time ko pegi tu. Hehehehe. (Giler sexy keychain ni kan! Haha)

Footnote : Ek eh..korang perasan tak hadiah/cenderahati yg saya dpt ni warnanya lebih kurang sama je...saya pun baru terperasan! ^___^

43 comments:

  1. Huhu... note book tu kecik je kan.. buat keychain je la..tak buleh nak tulis pun...tak muat. hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la kekda, dah siap gantung kt opis pun ni ha. mekacih ya!

      Delete
  2. Replies
    1. syukur alhamdulillah. bila rajin berblogging ni, makin ramai pulak kawan2. seronok je rasa :)

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe..syukur sgt2 kak. x sangka tuah ibu mengandung

      Delete
  4. Replies
    1. tu la kan. bila rajin join GA/segmen, kita pun x sangka tuah kita mcmane. alhamdulillah

      Delete
  5. Rezeki tak putus nie.Alhamdulillah sue.. :)

    ReplyDelete
  6. amboi berderettu sue.. tahniah... orang memberi kita merasa...

    ReplyDelete
  7. wow bestnya banyak tul yang awak dapat.

    eee.. chekchi nya keychain dari sarawak tu... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak. rezeki2...
      hehe. sexy sungguh kan!
      liuk lentok badannya :P

      Delete
  8. Alhamdulillah dah dapat ye....hope suke dengan hadiah sy tuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah..suka sgt!
      kebetulan saya mmg xde tudung warna tu :)
      thanks mimi!

      Delete
  9. Banyaknya dapat ole2! Murah rezeki preggy mommy nih.. =)

    ReplyDelete
  10. yg no 2 tu cm kenal ja spa bg..dpt gak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..hery pun dpt jugak ye.
      ramai jugak dpt keychain comel tu kan

      Delete
  11. Murah rezeki....
    Amboih kemain sexy yang last tu...
    Hehehhehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.
      tau xpe, kemain meliuk lentok lagi body sexy tu. hehehe

      Delete
  12. wahhh banyaknya akak menang~~ comel2 semuanya pulak tu, hihi murah betul rezeki (n_n) sy first time singgah sini, follow akak..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah dik. thanks follow akak ye!

      Delete
  13. Alhamdulillah... murah rezeki. Hadiah2 yg dpt pun semuanya best2... :D

    ReplyDelete
  14. waaaaaaaaaaaaaaaaa.. ni yg jeles niii.. jeles sngat nihh.. heeee.. rezeki baby dl perut kot..

    ReplyDelete
  15. wahh, banyak betul. btw sexy lah keychain yg last tu. hihi

    tag - http://www.fatindiana.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  16. Tahniah Sue..murah rezeki Sue... Blue color ja kan...

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak sue :D chantek2 hadiah yg akak dapat ^________^

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah...moga terus dimurahkan rezeki sue dan anak2 ye

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara