VVIP Yang Terhormat

25.4.13

NUFFNANG : BE/CPUV LAGI?? ALHAMDULILLAH....


Alhamdulillah..bertambah lagi 2 BE/CPUV, menjadikan jumlah keseluruhannya 4 BE/CPUV.
Bertambah lagi duit tabungan anak-anak.
Alhamdulillah...
Walaupun lately ni saya jarang update, at least Nuffnang sudi bagi lagi BE/CPUV.

Thanks jugak kat korang yg saban hari singgah dan drop komen kt blog ni.
Tanpa korang yg rajin singgah dan klik klik, x dpt jugak saya merasa. Hehehe



Ni antara 2 iklan BE/CPUV yg sedang menari-nari di blog ni.
Yg lagi 2 tu, Olay Big Bang dan Project Breeze Pop Pop.

Kalau terjumpa, sudi-sudilah klik klik dan klik lagi ye. Hehehe

Happy working uolls!

Footnote : Entry cuti cuti Cameron akan saya update soon. Gambar banyak xtau nak pilih yg mana satu, nak buat editing lagi. Hohoho

37 comments:

  1. Replies
    1. syukur alhamdulillah..sikit2 lama2 jadi bukit. hehe

      Delete
  2. Untunglah dapat ?
    Kita ni ta dapat3 CPUV ni.
    Wawawa.
    Na merasa jugak.
    Ada tips ta ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..xpe, nnt dpt lah tu.
      actually, kena selalu update blog.
      pastu kena selalu singgah blog kawan2 supaya diorg akan BW kt blog kita pulak. dan diorg boleh klik klik iklan Nuffnang kita.
      lain2 boleh refer kt blogger lain

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah..sikit2, tp bila kumpul lama2 jadi bukit :D

      Delete
  4. untungnya badan...kita gak yang blom merasa..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe, lama2 nnt merasa la. saya ni pun sikit je amountnya. tu yg nk kumpul2 bg bnyk :)

      Delete
  5. Assalamualaikum kak suria. taniah2. rezeki baby baru tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. terima kasih. syukur alhamdulillah

      Delete
  6. Murah rezeki anak2 kan.. tak sangka rezeki ni kadang2 datang dalam macam2 bentuk...MQ ni pulak banyak kepada rezeki makanan... Kalau tak orang bagi, orang belanja la...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu MQ. rezeki anak2 tu mmg dah ditentukanNya. cuma kita kena rajin berusaha. tp rezeki mcmni, mmg x disangka2 kan

      Delete
  7. sekali dpt berlambak..haha.thniah! alhmdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ini dinamakan rezeki tergolek :P
      syukur alhamdulillah

      Delete
  8. Replies
    1. syukur alhamdulillah nad.
      mmg betullah org ckp, rezeki ibu mengandung :)

      Delete
  9. Banyaknya BE blog ni..Tahniah...rezeki baby ni ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara