VVIP Yang Terhormat

29.4.13

NUFFNANG : REZEKI BE/CPUV LAGI!!!


Syukur alhamdulillah..bertambah lagi 2 BE/CPUV di tahun 2013.
Iklan kempen BE/CPUV yg aritu, 2 iklan masih dikekalkan, 2 iklan telahpun dikreditkan.
Ni dapat lagi 2 BE/CPUV:

* Iron Man 3 GSC Partnership
* Nokia Asha 310 Launch

Terima kasih banyak-banyak kepada Nuffnang!
Bertambah-tambah lagi rezeki tabungan anak-anak saya.
Syukur alhamdulillah.

Kalau korang terjumpa iklan-iklan kempen BE/CPUV yg 4 di atas, jgn malu jgn segan klik klik dan klik lagi lah ye.
Terima kasih korang yg rajin dan selalu klik klik klik iklan yg ada. ^____^

Footnote : Hujan hujan di Kuala Lumpur...mak yong meredah jammed lagi la petang ni...

24 comments:

  1. jom komen entry yg ni ..sya masuk contest komen terbanyak ..

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak suria, bestnya sentiasa ada CPUV lagi.. taniah ye. keep blogging. anyway bila due date baby yang baru ni ek? heee

    ReplyDelete
  3. salam sue
    Tahniah dari tirana aduka
    Kena rajin bw ni sue.nuff nak uv je untk be ni..tak yah klick pun tak pe.dah menjana duit dgn uv.

    Happy blogging su

    ReplyDelete
  4. tahniah.. akak pun baru je dapat. tapi bukan dari blog wantie. dari blog akak yang lain. blog wantie ni bila la nak dapat CPUV .

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah..mmg murah rezeki kamu dear

    ReplyDelete
  6. rezeki anak yg bakal lahir tu agaknya...tahniah selalu !

    ReplyDelete
  7. wahhh banyaknya cpuv?MQ baru merasa sekali je tapi dah credited pun ;)

    ReplyDelete
  8. wah3 tahniahh akak!! ^_______^ rezeki anak2 tak pernah putus...

    p.s~ btw, thank Q so much akak di atas nasihat n kata2 tu, rasa trus bersemangat kembali n xdelaa down sgt.. :') Syg akak ketat2! hee..May Allah bless u sis! Take care always!

    ReplyDelete
  9. BYAK NYA cpuv DUK RUNNING, BEST LA MESTI BYK EARNING NYA NI... TAHNIAH!!

    ReplyDelete
  10. rezeki anak la tu sue, hehe...done, dah klik-klik dah...apa yang kuar smua klik :)

    ReplyDelete
  11. waaa.. best tuu.. tahniah tau.. he2.. done klik nuffnang 2 bijik

    ReplyDelete
  12. eh .. ada lagi satu iklan upenya.. td nmpk 2 je.. hee.. teman klik 3 sekali.. sharp, iron man dan hotlink.. =)

    ReplyDelete
  13. rezeki2.alhamdulillah.
    sy dapat 3 ketoi, ntah bila dapat pon tak pasti tp semua dah kredit..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara