VVIP Yang Terhormat

29.4.13

JAWATAN KOSONG : PERBADANAN PEMBANGUNAN PERDAGANGAN LUAR MALAYSIA (MATRADE)


Assalammu'alaikum WBT.

MATRADE merupakan sebuah agensi promosi eksport barangan dan perkhidmatan Malaysia di bawah Kementerian Perdagangan Antarabangsa & Industri (MITI) mempelawa Warganegara Malaysia yg berkelayakan, berdaya saing, berfikiran dinamik dan yang mempunyai keyakinan yang tinggi serta boleh menyumbang ke arah kecemerlangan, untuk mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan ini.

* klik untuk tumbesaran *

Untuk keterangan lanjut boleh lawati www.matrade.gov.my. Borang permohonan juga boleh didapati di laman web. Kena grab sebelum terlambat. ^__^


TARIKH TUTUP : 13 MEI 2013 (ISNIN)


Footnote : Keletihan dan kemengantokan yg teramat sbb ade show hari Sabtu dan Ahad lepas.....

15 comments:

  1. Assalamualaikum kak suria. thanks bagi info. insyallah nak try :)

    ReplyDelete
  2. boleh bagi kat anak kawan cuba minta ni....

    ReplyDelete
  3. alamak syioknyer... pernah try tak dapatpun...

    ReplyDelete
  4. Wahhh peluang keemasan ni...bagus sue share info ni...sure ramai berminat nih....all the best...

    ReplyDelete
  5. tengs for sharing sue..nak cuba la..mana tau kot de rezeki.. ;p

    ReplyDelete
  6. info yang bagus ni. rasanya tak cuba kot. sebab rasa dah ok kerja kat sini. Tapi nak hebahkan kepada sedara mara lah..

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing.. Nak gi tengok2lah kot ada yang sesuai.. =)

    ReplyDelete
  8. semoga ada yang betul-betul berminat utk kerja

    ReplyDelete
  9. Thank Q for sharing dis info sis...bolehlah try neh...hee

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara