VVIP Yang Terhormat

16.4.13

KISAH ARTIS : SESI BERAMAH MESRA BERSAMA SI CANTIK JELITA ^___^


Haissshhh..rasanya yg follow Instagram saya dah tau dgn sape saya berjumpa. Hehehehe. Actually, x jangka pun dpt bertemu dgn si cantik jelita nan gorgeous ni. Ari Sabtu lepas, masa g Giant, Seksyen 13, Shah Alam tgk pak guard tgh menunggu somebody. Ramai jugak yg berkerumun kt pintu masuk tu. Xtau la pasal ape kan. Sbb x nampak apa2 poster or banner kt tmpt parking.

Saya? Mcm biasalah..wat donno je sbb g Giant tu mmg nak beli barang dapur je. Sebelum masuk ke Giant tu, lalu depan Guardian. Ade sorg akak ni dok announce yg si cantik jelita ni akan datang utk sesi beramah mesra. Pilih pilih pilih ikut senarai barang, terus gerak nak balik. (sempat lagi dia promote kt saya soh dtg sini semula sambil ckp "amboi, cantiknya akak ni. jgn lupa dtg sini jap lg ye kak. Boleh bertemu dan bergambar dgn Miss F". Xtau la kan sama ada statement tu ikhlas atau x sbb mcm biasa la promoter kalau promote barang mestilah puji lebih kt customer diorg. Hehehe)

Pas settle beli brg2 kat Giant, sempat lagi singgah kat kedai cermin mata nak beli 1 set Soft-lens. Husb dan anak2 mcm biasa akan ke playground sementara menunggu mummy abis shopping. Pastu boleh pulak terlupa nak beli sabun mandi, so singgah kt Guardian jap. Saya beli shower cream dan sabun buku Lux. Mmg best baunya! Since 1st preggy mmg suka bau sabun2 ni.

Agaknya rezeki saya kot dapat berjumpa dgn si cantik jelita nan gorgeous ni. Sbb dok bajet diorg dah habis wat promosi kat sini. Masa bayar kat kaunter, cashier bagi no kupon dan dia suruh wat cabutan bertuah. Kot la bertuah dpt pegi special event bersama Miss F ni. Takpun dpt grand prize percutian ke mana ntah. Tapi xde pulak rezeki saya (selalu kalau cabutan bertuah cmni, jarang saya dpt luck. hehehe). Xpe xpe. X kisah sgt pun. Diorg tarik tgn saya utk dptkan poster Miss F dan bergambar dgnnya. Saya ni cepat dpt darah gemuruh, pdhal soh bergambar je pun kan. Hahaha. Tapi kan kan kan, xde sape nak tolong amikkan gambar saya la. Sbb my dear tgh jaga anak2 kat luar tu. X pasal je akak/adik yg dok snap2 gambar Miss F ni jadi mangsa, mahap la ye dik. Saya ni terpaksa mintak tolong awak. Kalau tak kang, rugi je dpt jumpa ngan Miss F tapi x bergambar. Hehehehe. Mekacih bnyk2 ye :D

Nak tau sape Miss F tu? Meh tgk sapekah gerangannya si cantik jelita nan gorgeous ni....

V



V



V



V



V



V



V

* mmg x dinafikan, she's so gorgeous! *
 * Poster : "Good luck Suriati with Lux. Love, Nurfazura" *
* Ohohohoho..shower cream ni mmg saya simpan wat kenangan la :D *
Footnote : Sempat lagi saya peluk pinggang Fazura ni tau. Sgt selim ok!

39 comments:

  1. Wah! Untungnya dapat bergambar dengan si cantik Fazura.. Sangat jellesss okay.. Hehe.. Memang lawalah dia ni kan? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..rezeki yg x disangka. kebetulan je pun hati tergerak nak g giant nak beli barang dapur. mmg x sangka la dpt jumpa Fazura yg cantik ni :D

      Delete
  2. hihi..fazura mmg santeekk sgt..suke tgk dia.. cik su kite lak homey je ngn peyuttt yg sgt2 homey!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yessss..dia mmg super duper cantek!
      hehehe..tu la, ramai ckp perut kita tecik :D

      Delete
  3. Kelas ko sue.... Dapat bergambar ngan so gojes fazura tu...
    Hahaha (cam over plak komen akak ni kan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sekali sekala tgk akak komen camni, best pulak =)

      Delete
  4. rezeki tu sue...bukan senang nak jumpa retis ni kan..hehe

    ReplyDelete
  5. omg! omg! fazura ok!! sgt2 minat suka dia ni..cantik gilaaaa..hahaha...xdpt buka instagram lagi akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..rupa2nya ramai peminat fazura ni ye. aik..nape xley bukak instagram pulak? hp prob ke?

      Delete
  6. Wahhhh gituuuw!!!!

    Kelasss makyong hah....aura kegojesan fazura mane tau lekat kat bb kan sue heheheh....lieya minat dgn fazura ni...mase apbh aritu fazura laa aku rase artis yg pakai baju cukup kain....dah le jelita....sbb tu aku suke die.....

    Comey beb tgk perut ko....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tu la kan, bole pulak ada rezeki jumpa miss F yg sgt jelita. betul2 tu lieya, dia sopan je. dia mmg seorang yg menjaga penampilan x kira kat mana pun. hehehe..bab perut tu mmg comey. masa preggy bambam dulu, semangat tul perut ni :D

      Delete
  7. Suke fazura jugak
    Cantek!
    Su pun comel.. Perut dh besar! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..she's superb!!
      alalala..comel sbb bawak perut kot

      Delete
  8. alaa...bile ni kakak? saya suke fazura...uwaaa jeles2!! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari sabtu lepas kat Giant, seksyen 13 shah alam.
      kebetulan je tu pun. mmg x tau dia akan dtg :D

      Delete
  9. fazura ni mmg gojessssssssssssssssssssssss kannnnnnnnnnnn...

    ReplyDelete
  10. hamboi.. saja le tu nak wat kite jelez. memang minat sangat ngan fazura ni tau. rindu la lakonan dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..ala, akak jeles ke. ni pun kebetulan je kak. x sangka pulak ade rezeki ibu mengandung ni. tunggu drama lakonan dia dgn shaheizy kat tv3. sooonnnn!

      Delete
  11. dia memang ler cantik...suka tengok dia berlakon dalam gol n gincu...

    ReplyDelete
  12. OMG! Bestnya... Akk minat gler ngan dia.. :D

    ReplyDelete
  13. wah..seronok jumpe fazura..suke tengok muka die yag sentiasa tersenyum :)

    ReplyDelete
  14. aaaa best nye kak.. bertuah bby dlm yot.. hehehee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu. tuah dan rezeki baby lagi.
      dulu masa preggy kakak dpt jumpa jaclyn victor :D

      Delete
  15. wah...syoknyer :) awk pn jelita jgk, seri ibu mengandung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..saya biasa2 je la. tu pun rase cam comot je

      Delete
  16. KA pun minat kat fazura ni... yg sebelah tu tak kurang jelitanyer sue hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..yg sebelah tu sbb seri mengandung je pun :)

      Delete
  17. fuyoo, dapat jumpa Fazura. cantik oh dia

    ReplyDelete
  18. Bertuahnya Sue dapat pixca2 nga Faz...cantik sesangat Faz ni..

    ReplyDelete
  19. wah..orang kampung kina tu kak...huhuhu...:)

    ReplyDelete
  20. Wahhh...
    Kalau AJ sayang pulak nak guna botol Lux tu...

    ReplyDelete
  21. pregnant mom dengan Fazura dua2 comel tau..heheh

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara