VVIP Yang Terhormat

12.4.13

"GIVEAWAY PERFUME BY MASZMADI.BLOGSPOT.COM"

Assalammu'alaikum WBT.

Pagi-pagi ni terbaca kat blog Maszmadi. Ada ternampak banner ni. So, cepat-cepat buat entry utk join sekaki. Saje join, kot la ada rezeki mak yong ni. Thihihi. At least, kita support sesama blogger. Lagi ramai join, lagi meriah. ^___^


SYARAT-SYARAT :
 1. Terbuka kepada pemilik blog yang ada alamat di Malaysia.
2. Buat entry dengan tajuk "Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com", link ke entry ini.
3. Tinggalkan link entry kengkawan kat kotak komen ye.

HADIAH :
Tentulah perfume kan..... 
Sebanyak 5 perfume akan diberi kepada kengkawan yang bertuah yang ditaja khas oleh houseofdiza.blogspot.com
PEMENANG :
Pemenang akan dipilih secara undian.....
Keputusan akan dimaklumkan paling awal adalah pada 16.04.2013.....

TARIKH GA :
08.04.2013 - 14.04.2013 (jam 2400)

Footnote : Jom ramai-ramai memeriahkan GA anjuran Maszmadi ni. Mana tau ada rezeki kan. Good luck!!

24 comments:

  1. Replies
    1. wa'alaikumsalam kak. thanks ya!
      jom la join. mana tau ade rezeki :)

      Delete
  2. tuan tanah datang menjengah, thanx join.....
    good luck yer mak yong..... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thanks dear. hrp2 ade rezeki. i like perfume!

      Delete
  3. salam sue
    Gud luck dari ta


    P/s alhamdulillah ta dah berada di umah sejak semalam ptg.bengkak sikit akibt nakal.nak jalan2 je.walau kt dlm umah.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Tirana. thanks ye.
      sue doakan tirana cepat sembuh tau. jgn lasak2.
      luka masih teruk tu :)

      Delete
  4. GDLUCK KAK
    SY PN DE JOIN SAMA
    MMG PEBERET PERFUME..HEHE

    follow sini..ke 333..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! good luck to u too.
      nnt akak terjah blog kamu ye.
      thanks following. :)

      Delete
  5. good luck sue..semoga sue berjaya ya..mana tau ada rezeki sue kan.:))

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara