VVIP Yang Terhormat

5.3.13

TOP 10 PENGOMEN MEROYAN TEGAR

Hei hei...org dah lama update, tapi saya baru terhegeh-hegeh nak update pasal ni kan. Pagi semalam terbaca di blog Mak Dara. Tapi x sempat nak wat entry lagi. Huhuhu. Al-maklumlah, hari Jumaat lepas saya bercuti rehat kerana urusan INI...

Utk pengetahuan korang, saya tersenarai dalam TOP 10 PENGOMEN MEROYAN TEGAR bulan Februari di blog Mak Dara. Siyes mcm x caye je kan! Padahal ramai lagi followers Mak Dara yg drop komen kt blog dia. Alhamdulillah. Tepuk pipi bnyk kali sbb masih x caye lagi ni. Hehehe

Jom baca entry Mak Dara utk Top 10 Pengomen Meroyan Tegar bagi bulan Februari.Sila klik di banner :D

Klik di BANNER utk lihat list Top 10
Tersenarai dlm Top 10 :)

Thanks Mak Dara kerana sudi memilih blog saya sebagai salah seorang dari Top 10 Pengomen Meroyan Tegar bagi bulan Februari. Semoga ukhwah yg terjalin ini bertambah mesra ye. :D

Bagi korang yang belum follow blog dan belum mengenali beliau, jom kita follow ramai-ramai sambil tambah kenalan. Mak Dara mmg peramah, tak sombong pun. Beliau merupakan penulis skrip tau. Kelas gitu!

Footnote : Tanpa pembaca setia, siapalah kita sebagai blogger kan :D

26 comments:

  1. Replies
    1. tu la kan. seronok baca entry2 dari mak dara. kelas!

      Delete
  2. Sue pun pengomen tegar kat blog akak... hehehe

    ReplyDelete
  3. Berjiran kita kak kan..
    AJ bawah akak...
    hehhhehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..akak pun terperasan bila baca entry MD.
      awk mmg peramah :D

      Delete
  4. dah lama x singgah dekat makdara...sejak di balik umrah..jom terjah sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom. saya baru dpt berita yg bonda mak dara sdg menjalani rawatan di hospital. sama2 kita doakan ya

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha..thanks kak!
      nak eja sayabas or syabas? kekekeke

      Delete
  6. tahniah :-) skrg dh xsmpat nk komen2 cm dedulo..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpelah kan. awk bz ngan kerja mmg x bole buat ape la. hehe

      Delete
  7. salam kenal tuan rumah..
    follow u dear, sudi2lah follow kita yer..
    tq

    ReplyDelete
  8. tahniah sis :)

    * sis, nanti saya singgah lagi ye..line tenet dah semput.. ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah buat akak dan semua pengomen yang tersenarai :-)

    ReplyDelete
  10. tahniah kak...top ten pengomen tegar mak dara tu...bgus2x. :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara