VVIP Yang Terhormat

1.3.13

HARI YANG PALING SIBUK!

Assalammu'alaikum WBT. Salam Jumaat kawan-kawan! Cepat benar masa berlalu kan. Kejap je kita dah menginjak ke bulan Mac 2013. Bye bye Februari 2013. Hopefully apa yg telah dirancang pd bulan lepas telahpun ditunaikan. Sekiranya lum tertunai lagi, xpe..bulan-bulan mendatang masih ada lagi. Cuma kena ada perancangannya, barulah teratur segalanya =)

Sebenarnya, kalau korang tengah baca entry ni, saya sedang bercuti rehat. Ada kewajipan yg perlu saya tunaikan. Anak-anak takde sape nak jaga plus sebelah petang pulak saya ada make-up job utk majlis pernikahan kat Sungai Besi. Ni jadual saya pada hari Jumaat dan Sabtu.

Tarikh : 1 Mac 2013 (Jumaat)
Masa : 4.30 petang
Tempat : Kampung Tambahan Sungai Besi
Mekap untuk Majlis Pernikahan Jay


Tarikh : 2 Mac 2013 (Sabtu)
Masa : 6.45 pagi
Tempat : Kelana Jaya
Mekap untuk sesi outdoor photoshoot Azura+Alif

Tarikh : 2 Mac 2013 (Sabtu)
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Dewan Sri Siantan, Putrajaya
Persembahan Angklung Solo utk Majlis Perkahwinan Alina

 
 
Tarikh : 2 Mac 2013
Masa : 7.45 malam
Tempat : Restoran Puteri, TTDI
Pakej persembahan Angklung Solo, DJ dan Kompang utk Majlis Perkahwinan Azura+Alif

Haaaa..nak pengsan bila tgk jadual ni semula tau! Penat..mmg sgt penat. Tambahan pulak bila dah berbadan dua ni, lagi la cepat terasa penatnya. Tapi saya enjoy dgn kerja ni. Di samping dpt tambah pendapatan keluarga, sekurang-kurangnya minat saya dan suami tak terbuang mcm tu je. Hehehe. Syukur alhamdulillah..masih ada yg sudi menggunakan perkhidmatan kami. 

Kalau nak tau lebih lanjut berkenaan perkhidmatan yang kami tawarkan, bolehlah kunjungi blog ---> SuWaRa Entertainment

Doakan kejayaan buat kami ya kawan-kawan! Semoga dipermudahkan segala urusan hendaknya. Amin...

Footnote : Jika ada kesempatan, saya akan membalas jejak ke blog kawan-kawan. Maybe hari Isnin baru dpt online semula. Bz bz bz as a bee....buzzzzzz...

23 comments:

  1. Assalamualaikum sue.salam jumaat yg penuh berkat.Hmm hari yang padat buat sue ya.Semoga bertambah rezeki sue dan suami.Nak belajar solek dgn sue leh?hehe serius nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam fahz. mmg bz pun. hehehe. alhamdulillah, moga rezeki buat kami tak putus2. insyaAllah. nak belajar solek ngan sue? boleh je, tapi tunggu la sue buat announcement. wat masa ni belum ready lagi. hehehe

      Delete
  2. Take care suria..
    Curi2 masa utk rehat gak k! :)

    ReplyDelete
  3. Jeles dengar cuti... Pandai make up patut la cantik... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. sekali sekala cuti, ni pun sbb ada urusan. kalau tak, mmg xde nya nak cuti. ala dear, ni pun sbb minat

      Delete
  4. semoga hari2 anda bertambah ceria di awal march ini
    moning..

    ReplyDelete
  5. Semoga rezeki akak sekeluarga sentiasa dimurahkan dan segala urusan mak yong dipermudahkan... =D

    ReplyDelete
  6. Bestnya... Semoga apa yang dilakukan dipermudahkan dan bisnes akan sentiasa maju ya.. Amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis! mudah2an dipermudahkan segalanya. amin

      Delete
  7. Xpe sue rya..Lg bz, lg masyuk..hehe

    ReplyDelete
  8. wah...masyukkk gini....
    Alhamdulillah...kesihatan pun kena jaga jugak tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak. rezeki anak2. insyaAllah, hopefully diberikan kesihatan yg baik sepanjang tempoh kehamilan ni :D

      Delete
  9. rezeki tu sue, kalau buat mende yang kita suka, banyak mana pun tak terasa penatnya kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu orga. kalau dah minat, penat mcmane pun kita tetap puas hati dgn hasilnya kan :)

      Delete
  10. Takpe sibuk sebab rezeki semua tu....semoga berjaya menempuh jadual yang padat tu...

    ReplyDelete
  11. sibuk demi masa depan keluargakan... moga berjayalah hendaknyer sue nanti,....

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara