VVIP Yang Terhormat

14.3.13

"PERTANDINGAN TAGLINE VISIONNAIRE"

Assalammu'alaikum WBT. Morning kawan-kawan!

Sekali lagi saya ada mood baik punya utk join contest, ni pun sebagai salah satu cara utk merapatkan silaturrahim dan memberi sokongan sesama blogger. Sape tak kenal Hazwan Hairy kan, blogger terkenal itu, ala-ala retis gitu kan. Hehehehe. 

Actually, dah banyak kali saya join contest/GA/segmen anjuran Herry ni. Ada jugak beberapa kali telah menang. Yg paling best bila dpt Sijil Penghargaan dari Herry thn lps. Bkn senang nk dpt sijil dari berblogging ni kan. Dia pun peramah kat Twitter dan FB, rajin bertegur sapa ngan saya dan blogger yg lain. Bagus anak muda mcmni, walaupun dah glamer tapi tak sombong. ^___^
 
 

Syarat-syarat penyertaan:

1. Sila tekan LIKE di VISIONNAIRE GROUP 
2. Anda mestilah FOLLOW blog VISIONNAIREMY.BLOGSPOT.COM (blog hazwanhairy.com xfollow pun xpe)
3. Letak header seperti di atas.
4. Tajuk "Pertandingan Tagline Visionnaire"  
5. Anda perlu buat entry dan hasilkan tagline yang sesuai mengikut kreativiti anda. Tidak perlu ayat yang panjang lebar. Biar pendek dan padat. Berpandukan header diatas. 
6. Post link anda pada entry INI (hazwanhairy.com) or SINI

Saya memilih tagline ini utk Visionnaire:
 "VISIONNAIRE MEREALISASIKAN IMPIAN REMAJA MASAKINI"

Tarikh Tutup : 31 Mac 2013

Footnote : Pecah pale otak nak fikirkan tagline yang sesuai. Al-maklumlah kan, ibu dah beranak 2 cam saya ni mmg dah payah kalau bab nak brainstorm ni. Hahahaha

46 comments:

  1. good luck su..ingatkan segmen anjuran peyok vision tu.. nak gak le akak menjoyn... bkn menjoyah ekk..

    ReplyDelete
  2. Wahhh kak tehru sbb sggup join bg idea...tagline sedap!nyum2..hahaha..btw nk mntk mmaaf sbb skrg dh xde msa nk bermah msra cm dulu2 kak but 1 hari nnti pasti akan kembli aktif dkt blog..all the best n tq soooooo much for this entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Hairy..sedap tagline Sue nih...tagline dalam senarai pilihan kalaulh aku jd juri..haha

      Delete
    2. Sama-sama Herry. Selagi akak boleh support, akak akan support. Nnt dah bersalin dan berpantang, susah dah nak join itu ini. hehehe. kita support each other k :)

      Delete
    3. wahhhh..Sue xde la kreatif mana PCL. edisi hentam kromo je ni. hehehe. thanks so much ya!

      Delete
  3. good luck sue..rajin betul sue..ema banyaknya tak sempat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ema. sementara mood tgh ok ni. hehehe. ade jugak yg x sempat kdg2 tu

      Delete
  4. Alamak tak kreatif la bab2 gini.. Blog pun berserabut je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala MQ, ni pun edisi main belasah je ni tau. sue pun x brp nak kreatif sgt. hehehe

      Delete
  5. rajinnya akk join contest... :) gudluck kak!
    mesti menang punya sebab slogan best!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je dik support blogger yg lain. hehehe
      thanks ya!

      Delete
  6. good luck Sue...
    mana tau ada rezeki anak, sue menang lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak.
      mudah2an. tu la kan, kata org rezeki ibu mengandung ni berlipat kali ganda.
      in shaa Allah :)

      Delete
  7. good luck kak sue....mne tahu leh dpt sijil lg kali ni..hihi :)

    ReplyDelete
  8. haii. dari contest sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. thanks so much my dear Intan. take a good care ya!

      Delete
  10. Good Luck!1 Azwa datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-vissionnaire.html

    ReplyDelete
  11. Salam. singgah sini dari segmen yang sama :) dan follow sini.
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara