VVIP Yang Terhormat

7.3.13

PERSEMBAHAN ANGKLUNG BERKUMPULAN : KUMP. FUSIONA ETHNIQUE


Tarikh : 8 Mac 2013 (Jumaat)
Masa : 11.00 pagi hingga 12.00 tengah hari
            4.00 petang hingga 5.00 petang
Tempat : Kompleks Kraf, Jalan Conlay, KL
Persembahan Kumpulan Fusiona Ethnique bersempena Hari Kraf Kebangsaan 2013

Pembetulan : Kump. Suwara Entertainment --> Kump. Fusiona Ethnic
I can see my hubby tgh playing the angklung. Glamor gitu!
Kumpulan Fusiona Ethnique

Kumpulan Fusiona Ethnique merupakan kumpulan muzik yang mengetengahkan pelbagai genre dan rentak serta merupakan gabungan dari elemen muzik fusion yang etnik dan unik. Antara alat muzik yang akan dimainkan adalah angklung, arumba, akordian, cahoon/cajon, bass guitar dan toys.

Kalau korang minat sangat dgn element muzik yang macamni, apakata kita sama-sama menyaksikan persembahan angklung berkumpulan oleh Kumpulan Fusiona Ethnique di samping dapat memeriahkan suasana di Kompleks Kraf tu nanti.

Promosi Hari Kraf Kebangsaan 2013 telahpun bermula mulai 27 Februari lalu dan akan melabuhkan tirainya pada 11 Mac 2013 ini. Jgn lepaskan peluang utk dapatkan produk-produk kraftangan yg menarik dgn harga yg berpatutan. =)


Jom bersama-sama kita meriahkan suasana!

Footnote : Saya akan bercuti esok. Doakan persembahan kami success!!

19 comments:

  1. salam sue dear…apa khabar? maaf ya intan baru jengah..rindu sue..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam intan. sue sihat je. tu la, ptt lama menyepi. hehehe

      Delete
  2. saya suka muzik angklung. dulu ukm ada group maen alat muzik ni.. best.. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke. bnyk jugak U yg ada team angklung ni. mmg best!

      Delete
  3. moga success. sape tak bangga kalau ada suami yg pandai cam tu.
    babay cam na. ada tendang tendang tak? cer tengok dia main bola kot kat dalam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah2an kak. hehehe. mmg seronok bila berbisnes dgn suami, minat kami pun sama, lbh ke arah seni. hehehe. baby ade tendang2, tp x kerap sgt la. ramai yg ckp baby girl. xtau la kan. aritu scan x nmpk

      Delete
  4. Replies
    1. syukur alhamdulillah KA. murah rezeki anak2 :)

      Delete
  5. Teringin nak tengok persembahan angklung life dari Fusiona Ethnic

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..mai stay kt mane? kalau dok area KL, bole la tgk nnt :)

      Delete
  6. FD suka dengar music dari angklung. best :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestkan! akak masa mula2 kenal hubby pun masa dia tgh main angklung. ngeeee~

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara