VVIP Yang Terhormat

25.3.13

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalammu'alaikum WBT. Selamat pagi kawan-kawan! Hari ni mood kerja agak kureng sikit...Sbb ape tau, sbb si kakak dah start cuti sekolah. Now, mereka bercuti kat rumah nenek atok mereka kat Melaka. Terpaksa pasrah redha jugaklah sbb nenek atok dan aunties rindu bangat kat mereka. Huhuhu. Xpelah kan, seminggu je pun (ayat nak sedapkan hati. Rumah kitorg akan bertambah sunyi lah seminggu ni....) :'(

Pagi-pagi ni terpanggil untuk join GA anjuran Mak Dara sekali lagi. Bertuah ada blogger macam Mak Dara ni kan. Bukan saje rajin buat segmen, contest, GA dan sebagainya. Tgk saje lah follower beliau pun beriban-riban.

Actually, rasa nak join GA Mak Dara ni pun sbb telah ditagged oleh adik retis, Hazwan Hairy dan adik kita yg comel, Fatin Diana. TQ so much korang sbb sudi tag akak. Hehehe.

Untuk makluman semua, saya merupakan salah seorang dari penaja hadiah-hadiah utk GA Mak Dara ni. Tapi sumbangan tersebut adalah atas nama SuWaRa Entertainment. Saya selaku Pengurus SuWaRa Entertainment amat berbesar hati utk men'sponsor'kan sedikit sumbangan utk GA Mak Dara ni. Kita support each other as a blogger. Barulah mesra dan dgn cara ni dapat eratkan silaturrahim sesama kita. Betul tak? Hehehehe. Pada mulanya, saya mmg tatau yg penaja boleh join sekali GA ni. Bila tgk balik entry Mak Dara ni semula, ek eh boleh jugak rupa-rupanya. Apa lagi kan..Jom kita join ramai2!!

** Klik banner **
 
SYARAT-SYARAT:

1. Follow Blog Bicara Mak Dara.
2. Buat entri dengan tajuk "MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara".
3. Masukkan banner di atas di dalam entry dan link kan ke sini (entry Mak Dara).
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.
5. Tag 3 orang rakan anda untuk menyertai GA ini (dan mereka harus tahu akan GA ini)
6. Setelah selesai, sila tinggalkan URL link entry di kotak komen di bawah ya..(entry Mak Dara)

Giveaway ini terbuka kepada semua rakan blogger (termasuk para penaja). 

TARIKH TUTUP: 31 MAC 2013  

Jadi, saya ingin tag 3 rakan saya utk sama-sama memeriahkan GA ini. Mereka adalah:
 Nad@MamaZN

Satu Giveaway, 30 Penaja, 58 Hadiah, Siapakah yang bertuah??
Malaysia's Next Top Luck Blogger by Mak Dara

Footnote : Marilah bersama-sama kita memeriahkan GA anjuran Mak Dara ini. Hadiah-hadiah menarik menanti para pemenang!

46 comments:

  1. Xpe sue, sesekali pos anak kat kg best jugak...lieya ade tanye miamija tp die x mo plak...ermmm baru mak ko nak feeling2 anak sorang hahahahaah...

    All the best sue...mane tau rezeki mak yong kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg2 kita perlu ada masa utk diri sendiri jugak. hehehe. diorg mmg suka dok uma nenek atok sbb kt sana bole manja lebih. :D

      thanks lieya!

      Delete
  2. Fudluck kak...
    AJ pun terjoin secara tak langgsung... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..good luck to u too. bole pulak terjoin kan. :D

      Delete
  3. thanks sue, jom pakat-pakat join ramai-ramai. harap-harap ada rezeki lah menang nanti, hehe...

    ReplyDelete
  4. terima kasih Sue kerana sudi menaja GA mak dara ni dan sekaligus join mmg sangat sporting dan suppotive.. tenkiuuu so muchhhhh..

    ReplyDelete
  5. yes.. meriahkan GA ni ramai ramai kita join. mana tau kan.

    goodluck 4 you.

    ReplyDelete
  6. bw dari segmen yg sama. gud luck :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama.. good luck dear! heee.. teman datang singgah sini.. =)

    ReplyDelete
  8. eh.. lupa bg link he2.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dari segmen yg sama..Good Luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. ramai join ni..nk join gak r gini :p slmt bersegmen kak :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. hehehe..tau xpe. menggodakan!
      mcm award retis gitu :D

      Delete
  12. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. Balas kunjungan dari ga sama..
    Good luck Sue!

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  16. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #326 salam kenal wahai sis penaja.. hehe :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  17. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #330^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara