VVIP Yang Terhormat

19.3.13

I AM SORRY....

Assalammu'alaikum WBT. Morning kawan-kawan!

Maaf ye kawan-kawan. Lately, saya agak ke'busy'an sikit. Komen uolls pun saya belum sempat nak reply lagi. Semalam terpaksa amik emergency leave sbb kami sekeluarga terkena 'food poisoning'. Huhuhu. Yang paling teruk kena adalah si kakak. Kesian kat dia. Mujur semalam dia semangat nak ke sekolah. Tapi mummy x larat, melepek je la kat rumah. Hari ni dah ok sikit ^__^

Hari ni, busy update blog SuWaRa Entertainment. Nak kena sentiasa update. At least, 1 entry per week. Itupun tgk pada keadaan. Nak ngedit gambar tu yg amik masa sikit. Huhuhu.

Bagi yang belum follow blog SuWaRa Entertainment, meh follow ramai-ramai. Pelbagai perkhidmatan dan persembahan yang kami sediakan untuk sebarang majlis yang bakal disajikan khas untuk anda. Anda pasti tidak akan kecewa dengan perkhidmatan kami.

SuWaRa Entertainment
Suara Warisan Rakyat
Memartabatkan seni budaya negara

Footnote : Saya akan cuba untuk BW ke blog kawan-kawan. Kalau tak sempat hari ni, esok ya. Thanks for viewing and leave a comment here :D

31 comments:

  1. T doakan agar semua kembali sihat cergas.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh kak.......
    Patutlah lama tak nampak...

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh ye...
    Patutlah dah beberapa hari tak ada...

    ReplyDelete
  4. kakak masih daya ke sekolah ke sue?
    moga cepat sembuh yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ema. dia kata dah ok, dia minta bawak minyak yu yee g sekolah. mase tu xde pulak cikgu telefon soh dtg amik dia. means dah ok la tu. thanks ya!

      Delete
  5. sy maafkan.hehe...moga cepat sembuh dan hepi blogging, pcl dah folo kot blog yg satu tu..

    ReplyDelete
  6. xpelah sue. faham sgt, take yr time & jaga diri & anak2 yer. done clik2 juga

    ReplyDelete
  7. alahai kesiannyer dia... moga dah sembuhler....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak!
      so far, alhamdulillah. dah ok dah :)

      Delete
  8. sis ruang iklan tue percuma buat sementara nie. tggl satu tmpt saja lg. sis kene buat sdr banner 125x125. keterangan lanjut pm yana kat fb --> FB FANPAGES

    ReplyDelete
  9. makan kat luar kee tuu sampai terkena food poisoning.. jaga diri leklok yaa sue...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah kak. klau ngah preggy ni, mcm2 alahan. mkn kt kenduri. thanks ye kak

      Delete
  10. laa yeke akak, kesian kat kakak tu..semoga cepat sembuh eyh...lepas ni kena hati2 kalo beli makanan kat luar...ok jap nak follow blog tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..tu la psl. ni gara2 mkn kt kenduri la ni. xtau la alahan ape. thanks dik!

      Delete
  11. semoga cepat sembuh jaga diri..BW nnt2 pun boleh

    ReplyDelete
  12. Smoga kamu semua cepat sembuh. Utamakan mana yg penting.

    ReplyDelete
  13. bila ada bisnes nak promote mmg kena update slalu kan...moga trus sukses ye kak :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara