VVIP Yang Terhormat

19.3.13

CHANTEK DRESS SPECIAL ANNIVERSARY GIVEAWAY!



Haaa...mood dah ok. Gambar-gambar dah edit, blog SuWaRa Entertainment dah edit. Best best! Senangnya dalam hati...lalalalalala...

Tadi tgh dok leka nak BW kat blog kawan-kawan, terpandang pulak GA ni. Ralit sungguh tengok banner GA tu, sbb ape tau. Sbb model di banner tu pun sgt CANTIK dan COMEL!

Berminat pula nak join. Manalah tau ada rezeki kali ni. Mudah-mudahan... :D

** Klik banner **
SYARAT-SYARAT:

1. Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
2. Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog.

Bagaimana nak menyertainya?

KATEGORI BLOG

1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email, chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi Chantek Dress nasihatkan anda email sebab Chantek Dress nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number. Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.

KATEGORI FACEBOOK

1. Post satu status bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!", disertakan dengan gambar dan link blog chantekdress (http://chantekdress.blogspot.com/)
2. Dalam status tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, copy atau printscreen status yang anda buat, dan hantarkan gambar print screen melalui email, chantekdress@gmail.com . Sila sertakan butir peribadi anda. Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.

Berikut ialah contoh print screen yang Chantek Dress mahukan:

**Click to enlarge **

HADIAH-HADIAH:
Ok, kami akan berikan hadiah mengikut kategori.  

Hadiah untuk Kategori Blog:
1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain
 
Hadiah untuk Kategori Facebook:
1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM60
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
4. Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
5. Tempat kelima - Fashion belt
Tahukah anda, kenapa untuk kategori facebook, hadiahnya agak berbeza dengan kategori blog? 
Sebabnya, tidak semua orang boleh lihat status yang anda postkan.. Jadi, hadiah pun limited la.. hehe.
Hadiah mungkin akan ditambah dan diupdate dari masa ke semasa. 
 
Bagaimana pemenang dipilih??
1. Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik dan cabutan bertuah, juga top referring URL! 
 Senangkan nak join GA ni?? Apa lagi, jom lah join!! :) 
 
Bila start GA dan tamat GA??
Tarikh mula pada 11 March 2013 dan akan berakhir pada 1 April 2013..
Cepat- cepat siapa nak hadiah cepat hantar sekarang...
 
Mudahkan je syarat-syaratnya? Disebabkan itulah, maka saya ingin menyertai. Hadiah-hadiahnya pun sgt menarik. Manalah tau ada rezeki mak yong ni kan.  Amin amin..Setakat ni belum pernah memiliki lagi mana-mana koleksi dari Chantek Dress ni. Tapi koleksi mereka mmg sgt cantik, sgt menarik, sgt mengujakan. Antara koleksi yang membuat hatiku teruja utk memilikinya (dahlah model yg pakai pun cantik, koleksi2nya pun cantik tertarik mmg dabommmm!) Sesuai untuk digayakan di mana sahaja, boleh disuaipadankan dengan skirt labuh atau seluar. Harga pun sangatlah berpatutan. Nice sangat!

** pilihan pertama yg menambat hatiku **
 

 

 

 
Utk pengetahuan korang, Chantek Dress juga telah dipaparkan di Majalah Dara.Com pada isu Mei 2011 dan Januari 2011. Tahniah buat mereka!!! Tak boleh disangkal lagi kenapa koleksi mereka berpeluang dipaparkan di media, of course lah kerana cantik, selesa dan sesuai dipakai di mana sahaja.


Footnote : Dah lama x membeli dress secara online...teringin la pulak kan bila tgk koleksi dari Chantek Dress ni. Mmg cantik!!

37 comments:

  1. mmg semua lawa , hujung bulan nie , kena check kalau nak shping kan , hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. nak kena betul2 ada bajet baru bole beli :D

      Delete
  2. Assalamualaikum kak suria. good luck! semoga berjaya. anyway nak tanya, kak suria guna font apa untuk blog ni? comel sangat! sheila suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Sheila. thanks so much. kalau ada rezeki, alhamdulillah. ttg font tu, nnt saya check dulu sbb yg buat editing ni blogger lain. x perasan dia guna font ape. nnt saya bgtau awk ye :D

      Delete
  3. Cantik2 ye dress dia kak....
    Gudluck.. =D

    ReplyDelete
  4. banyak eh info yg akak tau. btw good luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tu pun kena godek2 baru jumpa info. thanks FD!

      Delete
  5. Cantik2 la baju dia....best of luck Sue

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik sgt kan? geram je tgk. hehe. thanks dear!

      Delete
  6. wahh chantek2 semua baju2 tu kan akak.. Btw, Good luck akak! mesty ada rezeki makyong ni kan, hihihi :D ^_______^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kalau dah namanya fomfuan, mmg x kerdip mata tgk baju2 tu semua. cantik bebeno. thanks dik! in Shaa Allah :D

      Delete
  7. dr Giveaway Anniversary Chantek Dress yg sama :D

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary_15.html

    ReplyDelete
  8. Good luck tau.. Kalau mnang tu, jangan lupa kawan2.. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..mekasih bang boni. aik..nak jugak ke kalau saya menang dpt dress :P

      Delete
  9. good luck. dress dia cecantik semua.

    ReplyDelete
  10. selamat berjaya dear.. kalau sue yang jadi model lagi cun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks kak. ishhh..akak ni, mane bole jd model, perut memboyot ni ha :D

      Delete
  11. cantik dress yer..moga berpeluang la ye kak nnt...mne tau rezeki baby...terpalit skali kat ibu yer...hihihi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah ayut. kalau ada rezeki, adalah. just try my luck, mane tau ade rezeki kan. hehehe. thanks ya!

      Delete
  12. dari GA yang same :D

    http://marheah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara