VVIP Yang Terhormat

20.3.13

HIMPUNAN DOA

 

DOA MOHON DILINDUNGI DARI SEGALA MUSIBAH

"Ya Allah! Aku memohon perlindungan dari segala tingkah laku yang tidak baik, dari segala tindak perbuatan yang tidak baik, dari segala nafsu yang tidak baik, dari  segala macam penyakit yang berbahaya."

 

Footnote : Mak yong kemengantokan yg teramat hari ni. Ada insiden yg x diingini telah berlaku pukul 4.00 pagi tadi. Mujur takde pape yg berlaku.....Alhamdulillah...Semoga Allah sentiasa melindungi kami sekeluarga dari segala musibah. Amin Amin...

32 comments:

  1. Allah..! Take care tau suria..
    Nak copy lagi ek! :)

    ReplyDelete
  2. Nice sharing kak... =D
    Semoga Allah swt perkenankan doa kita...

    ReplyDelete
  3. eh, apa insiden tu? harap korang sentiasa berada di bawah lindunganNYA hendaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..insiden tu? biarlah rahsia..mujur Allah masih sygkan kami...

      Delete
  4. amin.. semoga selamat dan berbahagia selalu ya

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ye ke Zam..hehehe..semoga kita terus diberkati :)

      Delete
  6. amin.. sangat sangat setuju dengan gambar ke dua tu. Sentiasa bersangka baik kepada Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah sentiasa dekat dgn kita walaupun kita tak nampak Dia :)

      Delete
  7. moga kita terus mendapat keberkatan di dunia juga akhirat.

    ReplyDelete
  8. amin.. amin..
    apakah insidennyer tu sue.. moga baik2jer yerk..

    ReplyDelete
  9. Tq share....
    Nasib baik semuanya ok..... :-)

    ReplyDelete
  10. nice sharing sis..
    Semoga akak dan family dilindungi olehNya selalu..
    Take care sis :)

    ReplyDelete
  11. salam su...
    doa yg cukup baik,moga kita akan dilindungi sentiasa..insha Allah

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..semoga mendapat keberkatanNYa..klik2 sini

    ReplyDelete
  13. amin...moga sentiasa terlindung dan dilindungi dr segala yg tidak baik...xcident apa kak 4.00 pg tu?

    ReplyDelete
  14. Apa apa pun alhamdullah sumenye selamat.

    ReplyDelete
  15. terima kasih berkongsi doa.. banyak manfaatnya :)

    ReplyDelete
  16. Salam su..apa insiden yang berlaku...gtau lah..risau lah intan ..harap semuanya ok ya su..ameen..

    ReplyDelete
  17. tenkiu sue.. sharing mmg sekarang tengah gundah gulana... at least ada ayat utk di amalkan di kala keadaan ini melanda..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara