VVIP Yang Terhormat

13.3.13

BE/CPUV LAGI? TERIMA KASIH NUFFNANG!!!

Assalammu'alaikum WBT. Selamat pagi kawan2! Salam hari Rabu yg penuh ceria. Ceria sepertiku ini. Hehehe..kenapa saya ceria? Sebab saya dah kembali sihat seperti sediakala, tekak pun dah terasa kurang sakitnya. Tiap-tiap hari saya akan minum air lebih dari 2 liter utk kurangkan radang tekak tu.


Syukur Alhamdulillah..ada 2 BE/CPUV yang tgh menari-nari di blog saya ni. Walaupun tak banyak, tapi ok la daripada takde kan. Ade la jugak duit poket org kata. Hehehe

Terima kasih Nuffnang kerana baik hati menambahkan lagi BE/CPUV kat blog saya yg x seberapa ni. Terima kasih jugak kat korang yg saban hari, saban detik tanpa jemu jengah blog saya ni dan klik klik iklan Nuffnang yg ada tu ha. Sayang korang ketat2! ^___^

Footnote : Klik klik klik lagi la ye. Thanks sayang2 ku!

47 comments:

  1. Tahniah kak....
    Adalah jugak.....
    Dari AJ, tak muncul2 CPUV nye...
    Hehehehheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala AJ. yg ade ni pun x seberapa.
      tapi bak kata org, sikit2 lama2 jadi bukit.

      Delete
  2. Tahniah !!!
    Saya punya juga yg blum tambah2 lagi ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mia.
      in Shaa Allah akan muncul x lama lagi tu

      Delete
  3. alhamdulillah...sama la kita dapat be kotex..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. alolololo..tamo la benci2. saya ni pun x sangka rezeki tergolek camni

      Delete
  5. Assalamualaikum awak. rajin ek kawan2 klik itu. hehehe taniah awak. saya takpernah dapat macam awak ni. nuffnang takleh buat kat blog sy. dah bape tahun disapproved. i hate nuff :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam dear. support each other. hehehe. thanks ye awk. ye ke? dah try refer kat diorg nape x bole? dulu masa mula2 berblogging, saya pun x bole jugak. tapi saya keep complaining, terus ok

      Delete
  6. tahniah... jeles tau tak pernah pun dapat cpuv. nuff tolonggggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya akak boleh refer kat Nuffnang psl ni.
      hehe. thanks kak!

      Delete
  7. jom klik-klik, hehe...sonoklah sue :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak sue! :D
    murah rezeki.... ^_________^

    ReplyDelete
  9. nak jugakkkk!hihihi ^^ tahniah akak...

    ReplyDelete
  10. tahniah sue...rezeki baby dalam perut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ema. tu la kan, murah rezeki anak2 :)

      Delete
  11. Alhamdulillah..rezeki akak.. Ros tak pernah dapat lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah. xpe, lama2 nnt ade la tu :)

      Delete
  12. Alhamdulillah..tahniah yang...rezeki Allah...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara