VVIP Yang Terhormat

12.3.13

5TH ANNIVERSARY MINI GA



SYARAT-SYARAT:

1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...
2. Tempek header saya kat entry korang ye..
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen nih.
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

Haaa...sgt mudah dan senang kan? Kalau semudah ABC camni, haruslah saya mengejoinkan diri. Jom kita pakat join ramai-ramai! Bagi sokongan utk blogger yg lain. Kalau nak join, klik kat header penganjur =)

Footnote : Mana yg saya sempat join, saya akan join. Tgk jugak syarat-syaratnya camne. Kalau nampak mcm susah tu, mmg tak dapat la nak join. Bukan tak support, tapi kt sini kena block mcm2. Susah nak LIKE FB Fanpage. Huhuhu. Semoga ada rezeki lagi di tahun 2013. Mudah-mudahan. Amin...

21 comments:

  1. slmt berGA kak...td g gak tmpt PU tgk mini GA ni...moga ada luck utk akak :))

    ReplyDelete
  2. Good luck akak! :D menang nnt boleh share2 adiah eyh..hehhe :D

    ReplyDelete
  3. gud luck kak... ^_^
    syarat mudah memang orang akan tertarik untuk join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...makin ramai yg akan join nnt tu. tq ye dik!

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Kepada kawan-kawan yang sudi ke mari,
Jangan segan-segan utk singgah lagi,
Ke blog yang tak seberapa ini.

Salam sayang dari A Wife♥A Mummy♥A Daughter.. ^_^

Half Purple and Blue Butterfly
 

Copyright © 2012 Reserved to A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter
Design by kinara kinatara